Рівне:

Створення та просування сайтів

На підтримку армії платники податків Рівненщини перерахували близько 105 млн. грн.

Рівненська область 05-сер, 2016, 12:539 prov 941
За сім місяців 2016 року для забезпечення обороноздатності країни з доходів мешканців Рівненської області до держбюджету перераховано 104,9 млн. гривень військового збору.
За словами в.о. начальника ГУ ДФС у Рівненській області Анатолія Клячука , фактичні надходження військового збору цього року на 20,5 млн. гривень перевищують минулорічні показники. Це свідчить про високу відповідальність та сумлінність працедавців району та інших податкових агентів, які зобов’язані перераховувати з доходів фізичних осіб півтора відсотка військового збору на потреби армії.

Всі люди різні: одні працюють в банку, інші будують будинки, а хтось варить пиво. Але кожен українець хоче відчувати гордість за свою Державу і бути гідним її представником.1plus1.ua.

Нагадаємо, військовим збором обкладаються доходи у формі заробітної плати, інших заохочувальних та компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які виплачуються платнику у зв’язку з трудовими відносинами. Крім того, військовий збір стягується з виграшу в державну та недержавну грошову лотерею, виграшу гравця, отриманого від організатора азартної гри, з доходів, які платник отримав згідно з цивільно-правовими договорами (договори підряду) за виконання робіт (надання послуг), сума яких відображається в акті приймання-передачі виконаних робіт (наданих послуг) та ряд інших, які підлягають оподаткуванню податком на доходи фізичних осіб.
Платниками збору також є фізичні особи – підприємці, крім тих, що обрали спрощену систему оподаткування.
ГУ ДФС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору