Рівне:

Створення та просування сайтів

Що обрати для накриття даху: металочерепицю чи профнастил?

Тетасе 26-кві, 2017, 12:089 prov 752
Непросто визначитися, яке покриття для даху підійде ідеально, оскільки потрібно враховувати декілька факторів. Перш за все, це ціна матеріалу. Це питання турбує кожного, оскільки придбання металочерепиці або профнастилу на великий дах потребує чималих витрат. Тому спробуємо розібратися, у чому різниця між цими видами покриття, який із них більш стійкий до непогоди та впливу зовнішніх факторів. Також розкажемо про переваги та недоліки кожного різновиду покриття. Ще одним питанням, яке обов’язково розглянемо, буде пошук хорошого виробника, який перш за все орієнтує виробництво на високу якість. Дуже зручно звертатися до компаній, які пропонують цілий комплекс матеріалів та послуг – від утеплення фасаду до можливості придбання та встановлення сайдингу. Завдяки цьому оселя буде надійно захищена від будь-яких негативних факторів впливу.

Металочерепиця
Одразу потрібно почати з ціни, оскільки ми визначили, що цей фактор дуже важливий при проведенні масштабних будівельних робіт. Великий плюс, що металочерепиця – матеріал відносно недорогий, а його властивості вкрай позитивні. Цей різновид матеріалу може прослужити біля 50 років. Але необхідно дотримуватися умов монтажу, тому краще, щоб цим займались професіонали. Ще одна перевага – така черепиця може витримувати як дуже низьку, так і високу температуру, тому ідеально підходить для наших кліматичних умов. Візуально така черепиця виглядає дуже привабливо, оскільки нагадує натуральний матеріал.
Не слід забувати ще про один фактор, який відіграє суттєву роль – вогнестійкість такого матеріалу. Також важлива вага металочерепиці, адже вона невелика. Це дуже зручно, оскільки вам не доведеться укріплювати стіни, як при монтажі натуральної черепиці. Якщо вам необхідна якісна металочерепиця, тоді ви можете обирати з асортименту компанії ДахСтрой. У разі потреби вам зможуть доставити черепицю у Луцьк, Рівне, Сарни, Хмельницький. Тепер скажемо про профнастил, детально розглянемо його переваги.

Профнастил
Ми визначили, що металочерепиця має ряд переваг, тепер слід сказати про профнастил. Виглядати він буде дещо простіше, проте також має своїх прихильників. Він добре зможе перенести навіть удари великого за розмірами граду, та й взагалі чудово захистить навіть від найгірших погодних умов. Ви можете самостійно справитися з монтажем, що зекономить ваші кошти. Профнастил хорошої якості від виробника ДахСтрой ви можете знайти у Луцьку та Рівному. Також тут ви зможете підібрати якісні вікна від виробника. Якщо ви ще хочете подбати про гарний зовнішній вигляд фасаду, тоді рекомендуємо звернути увагу на сайдинг FineBer. У результаті придбання якісних матеріалів, ваш будинок зможе витримати будь-яку непогоду та буде гарно виглядати у будь-яку пору року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору