Рівне:

Створення та просування сайтів

35 умисних вбивств розкрито на Рівненщині цього року

Останні новини 13-гру, 2008, 11:359 Lobanovskiy 1 000
За 11 місяців цього року працівники міліції Рівненської області розкрили 35 умисних вбивств, понад 200 пограбувань та 700 крадіжок. За 11 місяців 2008 року на території області виявлено та задокументовано понад 700 фактів незаконного обігу наркотиків, з яких 167 - пов’язаних зі збутом. Вилучено понад 150 кілограмів наркотичних речовин та прекурсорів. Міліціонери Рівненщини розкрили понад три сотні злочинів минулих років, з яких більше половини - тяжкі та особливо тяжкі. Завдяки проведеній профілактичній роботі на Рівненщині зменшилася кількість злочинів, скоєних неповнолітніми, - повідомили ZAXID.NET в обласному управлінні міліції.
З початку року підрозділ боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, УМВС в Рівненській області задокументував організоване злочинне угруповання, яке протягом останніх двох років займалось сутенерством з метою наживи. Чотирьом підозрюваним винесено обвинувальний вирок, накладено арешт на їхнє майно, вилучено коштів на 143 тисячі гривень. У поточному році в результаті заходів, вжитих управлінням державної служби боротьби з економічними злочинами УМВС України в Рівненській області, спостерігається позитивна динаміка викриття злочинів економічної спрямованості.

Однак керівництво УМВС стурбоване значним зростанням кількості вчинених навмисних вбивств, тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками, крадіжок особистого майна громадян, хуліганства. Залишається напруженою оперативна обстановка на територіях міст Рівного та Кузнецовська, а також окремих районів, де рівень загальнокримінальної злочинності на 10 тисяч населення є найвищим в області. Кількість фактів незаконних заволодінь автотранспортними засобами збільшилася майже на 25% у порівнянні з аналогічним періодом минулого року.
Zaxid.net
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору