Рівне:

Створення та просування сайтів

САМОГОН ЯК ЗАСІБ ІСНУВАННЯ?

Кримінал 22-вер, 2005, 12:189 prov 1 152
Як з»ясувалося, пенсіонерка не вперше пробує свої сили у цьому протиправному бізнесі. Незважаючи на боротьбу з самогоноварінням та численні застереження правоохоронців, жіночка час від часу цідить сивуху, а відтак, збуває її запопадливим клієнтам. Для чого це робить – пояснює доволі просто.
– Ви думаєте, від хорошого життя таке роблю? Оплата за квартиру зростає, ціни на продукти харчування підвищуються, дітям на ліки потрібні гроші. Та й що сьогодні за пенсію купиш?
Поки пані Віра аргументувала свої вчинки, міліціонери виливали в каналізацію смердючу брагу. Наостанок вони вилучили самогонний апарат, склали черговий протокол, за яким ще одна рівненська самогонниця понесе відповідне покарання. Нагадаємо читачам, що лише за вісім місяців цього року в області виявлено 2 885 літрів закваски і готового продукту, вилучено 315 самогонних апаратів, до адміністративної відповідальності притягнуто більше трьох тисяч мешканців області. Однак, незважаючи навіть на такі заходи, громадяни вперто продовжують займатися самогоноварінням. Хтось справді через матеріальну скруту, яка загнала частину людей у глухий кут, а хтось заради наживи. Власне, саме тому одним із пріоритетних напрямків своєї діяльності міліція й надалі вважає боротьбу з самогоноварінням. Зважаючи на міліцейську статистику, тут необхідні не тільки наступальні дії правоохоронців, а й посилення відповідальності за зайняття таким видом діяльності.
ЦГЗ УМВС України в Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору