Рівне:

Створення та просування сайтів

Відеокамери зовнішнього спостереження – новинка від ДАІ

Кримінал 22-вер, 2005, 12:219 prov 2 601
Основним завданням, яке стоїть перед Державтоінспекцією, є забезпечення безпеки дорожнього руху. Враховуючи, що старі методи несення служби даішників відходять у минуле, на допомогу працівникам ДАІ приходить нове сучасне обладнання.
Одне із таких нововведень нещодавно було прийняте на озброєння Державтоінспекції, а саме – камери зовнішнього спостереження. Працівники ДАІ вважають, що це значно полегшить їхню роботу і сприятиме підвищенню дисципліни на дорозі. Наразі в області закуплено три відеокамери зовнішнього спостереження.
Одна вже встановлена у місті Сарни, на перехресті автодоріг Київ-Ковель та Городище-Рівне-Старокостянтинів. Ще дві начальник ДАІ в Рівненській області планує встановити в Рівному та на дорозі Київ-Чоп. Тож водіям треба ставати більш дисциплінованими, щоб не потрапити в фотооб»єктив такої відеокамери.
До речі, ціна одного комплекту коштує близько двох тисяч доларів. Закупка такої недешевої техніки стала можлива завдяки спонсорам, які і надали потрібні кошти. Також з 1 жовтня рівняни, котрі неправильно чи не там припаркують автомобіль, можуть стати “заручником” так званого блокератора.
Саме в перший день жовтня почне діяти це ще одне нововведення ДАІ. Також незабаром буде скорочено штат працівників ДАІ, але їх не звільнять, а всі вони ввілються в Патрульно-постову службу, яка буде включати в себе як даішників, так і працівників беркута.
Олександр ШЕРШЕНЬ,
Рівне.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору