Рівне:

Створення та просування сайтів

Що новенького?

Що новенького? 09-бер, 2006, 13:059 prov 1 137
Володимирець
Гідні й героїчні вчинки наших співвітчизників вшановували на черговій церемонії нагородження щорічною премією „Гордість країни”, яка нещодавно відбулась у Києві. Цьогоріч у номінації „Рекорд року” нагороду отримав представник Рівненщини, 68-річний житель Володимирця Анатолій Присяжнюк. У серпні-вересні 2005 року, в іспанському місті Сан-Себастьян він виборов золоті медалі на дистанції 5, 8, 10 км, та посів друге місце у марафонській дистанції.

Костопіль
Кіт покусав cвою господиню у селі Постійному. Про випадок, що трапився, того ж дня було повідомлено спеціалістів служби ветмедицини району, котрі взяли тварину під нагляд. Кіт загинув. Експертизою обласної державної лабораторії ветеринарної медицини було встановлено захворювання тварини на сказ. Потерпілій Надії Н. амбулаторно проводяться щеплення. Складено план заходів з локалізації та ліквідації захворювання.

Млинів
У Млинові відбувся інструктивно-методичний збір працівників військових комісоріатів Рівненщини, призовних комісій та органів місцевого самоврядування. Були підбиті підсумки осіннього 2005 року призову юнаків на строкову військову службу у Збройні сили України, обговорено інші питання життєдіяльності української армії.

Сарни
У переддень 8 березня в районному будинку культури відбулася урочиста церемонія нагородження 12 жінок, переможниць районного конкурсу «Жінка — 2005» в різних номінаціях. Зокрема, в номінації «Працівники освіти і науки» перемогу здобула Світлана Коток із Тинного. По завершенні конкурсу на жінок чекали подарунки та святковий концерт на їхню честь.

Кузнецовськ
У міському відділенні ВОДПІ діє робоча група з питань своєчасності сплати податків. Упродовж 2005 р. засідань робочої групи було 13, на які були запрошені і заслухані керівники підприємств – боржників.Виходячи з конкретної господарсько-фінансової ситуації, яка склалася на кожному з підприємств - боржників, робочою групою за погодженням з керівниками цих підприємств приймаються протокольні рішення щодо забезпечення добровільної сплати належних податків та зборів, узгоджуються відповідні графіки погашення заборгованості.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору