Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 06-сер, 2009, 10:109 prov 1 050
Продовжують укріплюватися до нового сезону з баскетболу команду вищої та суперліг. І якщо про стан рівненського БК-93 “Пульсар” нічого не чути, то придбання та втрати решти клубів стають відомі. Кілька днів тому офіційний сайт команди “Черкаські мавпи” оприлюднив інформацію про поповнення у клубі. До Черкас попрямував екс-капітан БК-93 “Пульсар” В’ячеслав Ковалевський. Лідер команди та улюбленець рівненської публіки з 1994 по 2008 роки виступав за “Пульсар”. Минулого сезону він захищав кольори БК “Сарни”. І от тепер тридцятидворічний баскетболіст спробує довести свою спроможність виступати за “Черкаські мавпи”.
***
Якщо БК-93 “Пульсар” та МФК “Рівне” ще не приступили до підготовки до нового сезону, то волейболістки “Регіни-МЕГУ” досить активно проводять літні дні. Після Южного, де підопічні Валерія Слєпцова були з 15 по 29 липня, команда у понеділок вирушила до Костополя. Тут дівчата пробудуть до 23 серпня. Як сказав головний тренер ”Регіни-МЕГУ”, команда працює у тому ж складі, в якому завершила сезон. Після завершення другого збору команда повернеться до Рівного. Тут вона готуватиметься до Кубка України, який орієнтовно розпочнеться 22-24 серпня та чемпіонату, старт якого заплановано на 10 вересня.
***
Готуються до нового сезону колишні гравці МФК “Рівне” Володимир Сондак, Олександр Басіч та Дмитро Жовтун.Щоправда, зараз вони знаходяться у складі львівської команди “Кардинал”, з якою вихованці рівненського футзалу підписали контракти. Наша команда мала розпочати підготовку до нового сезону у середу. Готуватиметься колектив у Рівному й планує взяти участь у кількох турнірах, на які керівництво клубу має запрошення. Проте все залежить від фінансового становища нашої команди.
***
Поки в чемпіонаті України зі спідвею виникла невеличка пауза, гонщики рівненського клубу “Ураган” Володимир Трофимов, Ярослав Полюхович та Станіслав Огородник беруть участь у різноманітних міжнародних змаганнях на довгому та трав’яному треці. Наприкінці минулого тижня рівняни взяли участь у гонці на трав’яному треці у французькому місті Таяк. Володимир Трофимов пробився у фінальний заїзд, у якому фінішував четвертим. В загальному заліку наш нестаріючий ветеран посів шосте місце. Ярослав Полюхович, незважаючи на всі зусилля, пробитися до фіналу не вдалося.
Другого серпня Володимир Трофимов зумів вибороти третє місце в німецькому місті Мальсанген. Рівнянин пропустив поперед себе англійця Глена Філліпса та господаря траси Енріко Яношку. На жаль, організатори не допустили до змагань Ярослава Полюховича, хоча можливість (через травми не виступали три запрошені гонщики) — була. Проте німці вирішили просто скоротити гонку.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору