Рівне:

Створення та просування сайтів

На Одещині мачуха жорстоко задушила пасербицю

ВСІ НОВИНИ ПО ОБЛАСТЯХ 13-лис, 2009, 11:479 Lobanovskiy 4 799
Убивця – мати двох дітей, і невдовзі народжуватиме втретє. А страшний злочин скоїла, щоб не віддавати заборгованих чоловіком аліментів.
Сімейна драма розгорілась в селі Гвардійське. Після розлучення батьків, маленька Анрієтта жила у дідуся з бабусею. Часто бачилася з батьком, який вже мав іншу дружину. Нерідну восьмирічну доньку мачуха незлюбила одразу.
Павло Вергелес, керівник Фонтанського РВ міліції:
- Дівчинка, як встановлено нашим слідством, висказувала мачусі, що вона посварила її батька з матір’ю, що вона виновата в тому, що сім’я розпалась.
Одного дня дівчинка зникла. Дитину шукали усією громадою, залучили навіть військових, та марно. Та наступного ранку за селом мисливець натрапив на знівечене тіло. Правоохоронці дивуються, адже труп з’явився на місці, яке перевіряли. Встановили - дитину задушили шнурком. Міліціянти відпрацьовували кілька версій, зокрема й згвалування. Та експерти заперечили. Прояснило ситуацію опитування місцевих – люди вказали на конфлікт між мачухою та дівчинкою.
Павло Вергелес, керівник Фонтанського РВ міліції:
- Мотив злочину – це в першу чергу, неприязнь, тому що ця мачуха, в неї своїх троє дітей. І плюс оцей борг за аліменти більше 15 тисяч гривень, вона розуміла, що її чоловік буде працювати на цю дитину і якби від її дітей забирати той же хліб.
Рідні 8-річної Анрієтти в жалобі. Бабуся й дідусь розповідають: вбивця ненавиділа дитину.
Надія Самуренко, бабуся загиблої:
- Она все время ее не любила. Она не давала общаться с папой. Она постоянко жаловалась, Андриша нам, что - бабушка, она приходила и говорила: "Бабушка, мне Ира сказала, почему ты здесь ходишь, где я хожу? Я тебя чтоб здесь не видела, увижу – голову оторву!"
Жінка до останнього намагалась приховати свій злочин. Добу ховала тіло вбитої дівчинки, а на ранок на візку відвезла до ставка.
Павло Вергелес, керівник Фонтанського РВ міліції:
- Дитину вона коли вбила, вбила у себе в дворі, задушила, і сховала її в гаражі за мішками з цементом, з зерном, накрила матрасом. Тому коли огляд робили первинний по розшуку, коли звертаються – огляд помешкання робиться. Огляд він поверховий проводиться. Тіло не було знайдене.
Правоохоронці довели: батько знав про вбивство рідної доньки, але не зізнався міліції. Усю вину покладає на дружину, сам - на волі. Засудити йому можуть хіба що за ухилення від сплати аліментів.
Надія Самуренко, бабуся загиблої:
- Сейчас ходит и говорит всем людям, вот пойду в 12 часов ночи и буду убивать всех, кто это сделал! Что он дурку гонит? Он нормальный человек, и все он знает, потому что 15 тысяч за алименты должен.
Затриманій – 23 роки, вона на сьомому місяці вагітності. Суду готується пояснювати, як наважилась на вбивство дитини.
Затримана:
- Во всем виновата я. Мне еще надо из детей своих сделать нормальных детей, вырастить их нормальными. Чтоб они не повторяли таких ошибок и все. Я хочу к детям, все. Можно мне в камеру?
Дітовбивці навряд чи вдасться виростити власних дітей. Особливо тяжкий злочин, за статтею 115-ю, карається довічним ув’язненням.


З Одеської області, Оксана Піднебесна, Влад Величко. НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору