Рівне:

Створення та просування сайтів

96 населених пунктів Житомирської області залишились без світла

Житомирська область 13-січ, 2010, 08:149 Lobanovskiy 1 042
96 населених пунктів Житомирської області залишились без світла, всі вони знаходяться на півночі регіону – Олевському, Народицькому, Овруцькому та Лугинському районах. Про це говорилося на сьогоднішній нараді у голови обласної державної адміністрації Юрія Забели.

Знеструмлення сталося через обледеніння ліній електропередач. Так як температура у північних районах після різкої відлиги вже встигла понизитися до мінусової позначки. На часі на ділянках аварійного відключення ліній електропередач працює 28 бригад.

Інформація про зони пошкодження ліній на разі відсутня, оскільки доїзд аварійних бригад до окремих ділянок практично унеможливився через суцільну ожеледицю на дорогах.

Голова обласної державної адміністрації дав доручення терміново ліквідувати аварії та тісно спрацювати у цьому питанні із дорожніми службами. В «обленерго» пообіцяли ліквідувати наслідки стихії вже за найближчу добу.


Довідково: Для ліквідації подібних аварій ВАТ «ЕК «Житомиробленерго» використовує власний резерв, так званий аварійний запас.

Прес-служба Житомирської облдержадміністрації
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору