Рівне:

Створення та просування сайтів

Доля Вереса під питанням

Спорт 22-лип, 2010, 10:139 prov 1 011
У суботу, 24 липня, стартує чергова першість України з футболу у другій лізі. У сезоні 2010-2011 рр. у групі А мають змагатися дванадцять команд: ФК “Нива” (Тернопіль), ФК “Бастіон” (Іллічівськ), МФК “Миколаїв”, ФК “Динамо” (Хмельницький), ФК “Єдність” (Плиски), ФК “Рось-Рігонда” (Біла Церква), ФК “Верес” (Рівне), ФК “Скала” (Моршин), ФК “Чорноморець-2” (Одеса), ФК “Суми”, ФК “Десна” (Чернігів), ФК “Енергія” (Нова Каховка). Такий список затвердила Центральна Рада ПФЛ. Стільки ж (дванадцять) колективів представлені у групі Б.
Серед дюжини команд — команда Рівного. Незважаючи на те, що “Верес” у списку, виступи його у змаганнях - під великим питанням. На момент виходу газети ситуація не прояснилася. Попри всі намагання влади допомогти ФК “Верес” у складній ситуації — “віз і нині там”. Не вдалося знайти інвестора (чи кількох інвесторів), який взявся б виводити команду з глибокої ями. Невиключно, що ФК “Верес” зніметься із змагань. Якщо не буде знайдено потужного спонсора, заявлятися немає сенсу. До старту залишається два дні, а жодного тренування так і не проведено. Гравців немає. Не проведено належної навчально-тренувальної підготовки. Якщо й знайдуться гроші для виступів, ФК “Верес” знову буде теліпатися на дні турнірної таблиці.
Згідно з календарем 24 липня наша команда має стартувати у Білій Церкві проти місцевої “Росі”. 1 серпня відбудуться поєдинки другого туру. І знову “Верес” змушений буде їхати на виїзд. Тепер вже до Сум, де гратиме з однойменним футбольним клубом. Лише у третьому турі (7 серпня) “Верес” вдома прийматиме плисківську “Єдність”. І це при тому, якщо будуть віднайдені фінанси здійснити дві поїздки. Та й для гравців необхідна допомога.
Минулого тижня в приміщенні Професійної футбольної ліги відбулося жеребкування перших етапів розіграшу Кубка України з футболу. Згідно з ним у першому етапі (1/64 фіналу) рівненський “Верес” на виїзді гратиме в Яремчі з місцевими “Карпатами”. Матч відбудеться 28 липня. Переможець пари прийматиме МФК “Миколаїв”. Ця гра пройде 18 серпня.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору