Рівне:

Створення та просування сайтів

Хмельницькі міліціонери облетіли райони області й виявили «незаймані» коноплі

Хмельницька область 18-сер, 2010, 09:249 Lobanovskiy 751
З використанням транспорту цивільної авіації працівники відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків УМВС України в Хмельницькій області здійснили контрольний обліт чотирьох районів регіону: Ярмолинецького, Волочиського, Красилівського та Хмельницького.
Робочий виліт на «АН-2» для працівників міліції виявився результативним. На території Хмельницького району правоохоронці виявили ділянку, площею в один гектар, засіяну коноплями. З допомогою сільськогосподарської техніки нарковмісні рослини переорали та дискували.
Окрім того, у господарстві одного з приватних підприємців обласного центру також виявлено ділянку із посівом конопель. За підрахунками оперативників, із невеликого на перший погляд урожаю у 76 рослин, хмельничанин міг зібрати великий «урожай» грошей — щонайменше 45 тисяч американських доларів, позаяк нарковмісна рослина у нього була «сортова».
Всього ж з початку спецоперації «Мак-2010» працівники міліції виявили та знищили 70 тисяч рослин маку та коноплі, загальною вагою у 4 тонни. Зареєстровано 250 фактів незаконного посіву нарковмісних рослин, за якими порушено 106 кримінальних справ. Ще 57 осіб притягнуто до адміністративної відповідальності, сума штрафів склала 20 тисяч гривень.
Органи внутрішніх справ звертаються до усіх жителів краю — якщо ви володієте інформацією про посіви нарковмісних рослин на території області, звертайтесь на «телефон довіри» УМВС України в Хмельницькій області (0382) 692-388.


Юлія Гринь, ВЗГ УМВС України в Хмельницькій області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору