Рівне:

Створення та просування сайтів

Кровопролиття на Гощанщині: подробиці вбивства

Кримінал 23-вер, 2010, 16:239 Lobanovskiy 1 015
Вихідні у селі Дуліби Гощанського району Рівненської області видалися кривавими. Винною у цьому стала оковита.


Кровопролиття на Гощанщині: подробиці вбивства


Сім’я 49-річного місцевого мешканця, як завжди в обідню пору, сіла попоїсти, ну і хильнути по кілька чарочок. Уже тривалий час і чоловік, і жінка зловживають алкоголем. Тому зазвичай між нимиі спалахують сварки. Так, і цього разу пригадавши 36-річній співмешканці нещодавню сварку, під час якої вона не на жарт потовкла коханого, чоловік вирішив розставити всі крапки над „і”.
І ось суперечка переросла у бійку, в результаті чого чоловік, який не хотів знову спасувати перед жінкою, вхопив ножа і вдарив співмешканку у груди. Вона померла на місці.
Тепер справа - за слідчими. За даним фактом уже порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 1 статті 115 КК України, покарання за який - від семи до 15 років позбавлення волі. На даний час детально розслідують всі обставини справи. Винного буде притягнуто до кримінальної відповідальності. На цей момент його уже затримано, чоловік написав явку з повинною. Тож хотілося б донести до людей заклик зупинитися, одуматися перед тим, як ні з того, ні з сього хапатися за ніж. Але на заваді усвідомленню стає все той же ворог - оковита.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору