Рівне:

Створення та просування сайтів

На городі — “Самсунг”

Суспільство 07-жов, 2010, 11:489 Lobanovskiy 1 091
Минулої весни млинівчанин Михайло Урбанович допомагав садити картоплю сусідам Угрехелідзе. Під час роботи хтось зателефонував на його “Самсунг”. Садильник відірвався від роботи, а після завершення розмови поклав мобілку у кишеню куртки.



На городі — “Самсунг”


Принаймні пан Михайло так вважав, бо коли уже сам захотів телефонувати, то апарата у кишені не виявив. Очевидно, телефон випав, і його приорали. Скільки не намагалася “мобільна група” почути з-під землі бодай звуковий натяк на місцезнаходження цього дива зв’язку, але усі спроби виявилися марними. Не допомогли і фахівці зі своїми модерними приладами. Звісно, ритися у зораному городі ніхто не збирався, тож Михайло Урбанович “списав” “Самсунга” на “небойові” городні витрати.
Минуло майже п’ять місяців і Галина Угрехелідзе взялася викопувати картоплю. Бульба до бульби, рядок до рядка. Враз вила “загальмували” перед якоюсь твердою перепоною. Коли ж жінка очистила від землі цю перепону, то очам не повірила: сусідський “Самсунг” цілий і неушкоджений закликав до розмови. Очевидно, врятував апарат від руйнації шкіряний кожух.
Пані Галина віднесла телефон Михайлу. В апарата не закривався корпус, тож майстер з обласного центру порадив його замінити, однак другий “спец” лишень почистив телефон зубною щіткою і той запрацював. Тепер “Самсунг” із п’ятимісячною “підземельною” зарядкою — надійний засіб зв’язку, бо, як кажуть, фірма віників не в’яже…
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору