Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 09-гру, 2010, 12:009 Lobanovskiy 1 070
На ­пішохода ­скоїли наїзд відразу два автомобіля
На 375 км автодороги Київ-Чоп водій автомобіля “DAF” (реєстрація Польщі) з напівпричепом допустив наїзд на пішохода віком приблизно 35-40 років.
Після наїзду пішохода викинуло на смугу зустрічного руху, де на нього скоїв наїзд автомобіль “CITROEN”. Внаслідок ДТП пішохід загинув на місці пригоди. Ведеться слідство.

Розкрадають ­дорогу
Дирекція Служби автомобільних доріг у Рівненській області повідомила правоохоронні органи, що впродовж 2010 року на автодорозі “Київ-Ковель-Ягодин” невідомі особи викрали 96 стійок металевого транспортного огородження, 40 металевих консолей, чотири дорожні знаки та 142 метри тросового огородження. Збиток становить 28 300 грн.

З незамкненого Лексуса
викрали ­сумочку із золотими прикрасами
До чергової частини Рівненського МВ надійшла заява жительки села Підгайці Луцького району, 18-річної Ірини, про те, що на вул. Соборній у Рівному із її незамкненого автомобіля “Лексус” невідомі особи викрали сумочку, в якій знаходились золотий ланцюжок, золотий браслет, каблучка з вставкою білого золота, золота каблучка з цирконієм, золотий кулон з цирконієм, закордонний паспорт на її ім’я та гаманець. Працівники міліції встановили, що крадіжку скоїв житель Луцького району, непрацюючий, 37-річний Сергій. Проводиться перевірка.

У вогні загинув чоловік
У Гощанському районі, с.Угольці, в житловому будинку, який належить Олексію О., 1939 р. н., виникла пожежа, внаслідок якої загинув син господаря Олександр О., 1956 р. н., непрацюючий. Причина пожежі: необережне поводження з вогнем.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору