Рівне:

Створення та просування сайтів

21 березня - Всесвітній день людей із синдромом Дауна

Головна / Актуально / Про це / Здоровя 21-бер, 2024, 10:269 swet 1 979

Багато людей із обмеженими можливостями, скажімо, із синдроном Дауна, або з легкою розумовою відсталістю - досягли чималих успіхів у житті. 

Актор, викладач та громадський діяч Пабло Пінеда
Іспанський актор, який отримав у 2009 році "Срібну мушлю" кінофестивалю в Сан-Себастьяні за кращу чоловічу роль у фільмі "Я теж". Він живе в Малазі і працює в муніципалітеті, а також викладає. У Пабло є кілька дипломів: викладача,

бакалавра мистецтв і диплом в галузі педагогічної психології.  Пабло - перша в Європі людина з синдромом Дауна, який отримав університетську освіту та навіть отримав диплом юриста. 

 Переймаючись буденними проблемами, ми повинні замислюватись над непростою долею людей з вадами здоров`я і не тільки 3 грудня, а й протягом усього року не забувати про те, що поруч із нами живуть співгромадяни, які потребують нашої допомоги та уваги. У цей день хочеться побажати їм теплих стосунків із близькими, бадьорості духу та міцного здоров`я, і надалі залишатися для нас прикладом безмежних людських можливостей та великої сили волі, що ці можливості породжує, а всім нам побільше душевної щедрості і милосердя, які втілилися б у добрі справи.

Представники міської влади завітали на новорічне свято у ВОГО “Даун-синдром”
Ніколи не обходьте стороною таких людей - зробіть все можливе, щоб їм допомогти. Вони дуже цього потребують і залежні від вашої уваги.

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору