Рівне:

Створення та просування сайтів

Суд закрив справу проти звинуваченої у побитті дітей стоматологині з Рівного

Рівненська область / Новини регіону 21-кві, 2023, 08:009 prov 808
Рівненський суд закрив кримінальне провадження щодо стоматологині Інни Кравчук, яку звинувачували у побитті дітей. Всього йшлось про чотири такі випадки, коли жінка шарпала малолітніх пацієнтів, а одній з потерпілих навіть нанесла легкі тілесні ушкодження. У квітні цього року адвокат жінки подав клопотання з проханням закрити справу через закінчення строків давності, мотивуючи це тим, що з моменту інцидентів минуло два роки. Проти цього не заперечував ані прокурор, ані представники потерпілих дітей.
Нагадаємо, стоматологиню звинувачували у нанесенні побоїв малолітнім пацієнтам. Перші три зафіксовані слідством випадки стались улітку 2020 року у приватній клініці Hollywood, де на той час працювала Інна Кравчук.
Ще один випадок стався у лютому 2021 року в клініці Only Kids – це заклад, який заснувала сама Інна Кравчук. Слідство встановила, що жінка нанесла дівчинці, яка прийшла до неї на лікування, легкі тілесні ушкодження. Зокрема, після прийому у дівчинки виявили садна на шиї та плечах.
Стоматологині інкримінували порушення ч.1 ст. 125 ККУ (умисне легке тілесне ушкодження) та ч.1 ст. 126 ККУ (побої та мордування).
Як йдеться в ухвалі Рівненського міського суду від 7 квітня, захисник обвинуваченої подав клопотання, аби суд закрив справу через завершення строків давності, оскільки з моменту скоєння злочину минуло більше двох років.
На засіданні були й представники двох потерпілих дітей. Вони проти закриття справи не заперечували. Представники інших двох потерпілих на засідання не прийшли і повідомили, що справу можна розглядати без їхньої участі.
Відтак суддя Микола Бердій постановив звільнити обвинувачену через закінчення строків давності. Кримінальне провадження щодо Інни Кравчук постановили закрити.
Джерело.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору