Рівне:

Створення та просування сайтів

Зеленський провів Ставку на Рівненській АЕС: доповідали Залужний і Буданов

Головна / Рівненська область / Новини регіону / Війна з московитами 01-лип, 2023, 21:539 prov 1 066
У суботу, 1 липня, президент України Володимир Зеленський провів виїзне засідання Ставки верховного головнокомандувача. Цього разу вище військове керівництво держави зібралося на Рівненській АЕС, щоб на місці оцінити будь-які можливі загрози станції.
Про це глава держави повідомив у своєму Telegram. За його словами, учасники зустрічі заслухали доповіді, зокрема, головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного та начальника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова про оперативну обстановку на білоруському кордоні та можливі дії ворога.
Окрім того, додав президент, про посилення Північного напрямку й охорону АЕС відзвітували міністр внутрішніх справ України Ігор Клименко, командувач Об'єднаного оперативного штабу Збройних сил України Сергій Наєв, начальник Східного територіального управління Національної гвардії України Юрій Лебідь та голова Державної прикордонної служби Сергій Дейнеко.
Начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль і командувач оперативного управління військ "Волинь" Миронюк доповіли про оборонні рубежі та соціально-економічну ситуацію в регіоні. Також бригадний генерал Юрій Щиголь розповів про захист АЕС від кіберзагроз.
Нагадаємо: раніше пропагандисти РФ на тлі провалів окупантів у війні знову видали байку про те, що Україна має намір "продовжити роботу над брудною ядерною бомбою". Заявили, що з цією метою держінспекція ядерного регулювання нашої держави нібито відправила на переробку партію опроміненого палива з Рівненської АЕС.
Згідно з версією пропаганди, його нібито перемістили у двох контейнерах на майданчик сховища у Чорнобилі. МАГАТЕ про це повідомлено не було, видали росЗМІ.
Як повідомляв OBOZREVATEL:
– президент Володимир Зеленський заявив, що Україна не має наміру йти на поступки для наближення завершення війни з Росією, що обіцяє їй приєднання до НАТО. Північноатлантичний альянс пропонує безліч компромісів, але не всі вони підходять для нашої суверенної держави;
– також глава держави чітко окреслив умову, без якої повернення до мирних переговорів України та Росії не має сенсу. Війська РФ повинні бути відтіснені за міжнародно визнані кордони нашої країни у форматі 1991 року.

Джерело.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору