Рівне:

Створення та просування сайтів

Фон дер Ляйєн знову у Києві

Головна / Війна з московитами / Україна і світ / Актуально 04-лис, 2023, 13:399 swet 1 053

Разом із президентом України Володимиром Зеленським вона нагородила близько двадцяти залізничників з усієї країни, які 4 листопада відзначають професійне свято.
"Україна може пишатися своїми залізничниками. З самого початку агресивної війни ви працюєте безперервно в складних умовах. Ви допомагаєте своїм співвітчизникам знайти притулок в ЄС і повертатися додому, ви перевозите зерно і життєвоважливі продукти з України до усього світу. І я сама стала свідком цього, бо вшосте приїжджаю до Києва потягом", — сказала фон дер Ляйєн.
Своєю чергою президент зазначив, що "залізниця — це значно більше ніж просто транспорт – це гарантія", що українці, економіка та держава не будуть відірвані від європейських країн, які допомагають Україні.
"Залізниця — це гарантія, що області, міста та села у різних частинах країни, навіть під обстрілами російських терористів будуть об‘єднані", — додав Зеленський.
Раніше стало відомо, що керівництво Євросоюзу має намір 8 листопада презентувати звіт, в якому нададуть оцінку прогресу, досягнутому Україною в її заявці на членство. Це буде письмовий звіт, в якому детально опишуть, наскільки Україна просунулася у виконанні необхідних євроінтеграційних реформ.
джерело 
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору