Рівне:

Створення та просування сайтів

Тарасюк: Коментувати Лукашенка є несерйозною справою

Україна і світ 16-чер, 2005, 11:529 prov 1 156
Міністр закордонних справ України Борис Тарасюк вважає, що коментувати слова президента Білорусі Олександра Лукашенка є просто несерйозною справою.
Про це міністр сказав на прес-конференції, мотивуючи свою відмову прокоментувати висловлення пана Лукашенка про те, що він нібито не знав про інцидент навколо затриманих 26 квітня у Білорусі українських громадян.
Борис Тарасюк сказав: “Мені не варто давати оцінку президенту, який не знає про найбільш резонансну подію, яка сталася в його державі. Я просто не вважаю серйозним коментувати те, що Лукашенко не знав про п’ятьох українських громадян”.
Міністр закордонних справ України повідомив, що має намір зустрітися з представниками “Національного альянсу”. Коментуючи інформацію про можливі повторні поїздки представників цієї молодіжної організації до Білорусі, глава МЗС України відзначив, що, виходячи з цього, необхідно ініціювати зустріч із представниками зазначеної організації. “Я б хотів з ними зустрітися і з ними поспілкуватися для того, щоб з’ясувати, якою є мета їхнього протесту. Той протест, у якому вони брали участь, зрозумілий усім. Тут необхідно знати мотивацію”, – пояснив міністр. “Я цим займуся”, – додав Борис Тарасюк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору