Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Кримінал 13-кві, 2006, 12:229 prov 946
Руки під пресом
Нещасний випадок трапився з жителем Рівного на одній із приватних фірм. 21-річний Олександр Є. через власну необережність підставив руки під штампувальний прес. Його із роздавленими кистями обох рук госпіталізували до ЦМЛ.

Бізнес на жінках не вдався
Заборонений законом вид заробітку грошей вирішив обрати мешканець Тернопільщини. Чоловік захотів стати таким собі «постачальником» молодих дівчат для нічних клубів Польщі. На жаль для нього, ця справа вилилася у проблеми з правоохоронцями Рівненщини. Вони зупинили легковик «підприємця», який якраз віз до сусідньої з Україною Польщі наших чотирьох красунь. Тож полякам доведеться зачекати на танцівниць з України, а тернопільчанин тепер відповідатиме перед законом за свої неправомірні дії.

Авто постраждало через кохання
21-річна рівнянка Зоя П. сварку із молодим чоловіком «відзначила» побиттям лобового скла його автомобіля «Пежо-Боксер». Невідомо, чи полюбить 23-річний чоловік більше свою подругу після таких «проявів» любові. Зрозуміло одне: збитки їй доведеться сплатити сповна.

Із Дубровиці по сукні
26-річна Аліна, жителька міста Дубровиця, приїхала до Рівного, щоб придбати собі якусь обновку. Зайшовши до одного із стильних відділів, що знаходиться в Будинку одягу на вулиці Короленка, пані таки знайшла те, що вона шукала: дві сукні. Можливо, Аліна гадала, що в цьому відділі сукні дають безкоштовно. Тому вона попрямувала до виходу, не заплативши за модні речі. Але поносити нове вбрання їй не доведеться. Продавець цього відділу вчасно помітила крадіжку і сповістила куди слід.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору