Рівне:

Створення та просування сайтів

Прокуратура покарає наркомафію

Кримінал 08-жов, 2009, 10:239 prov 982
Прокуратура  покарає наркомафію


Прокуратура Рівненської області затвердила обвинувальний висновок у кримінальній справі, порушеній щодо 4 членів організованої злочинної групи за фактом незаконного виготовлення, зберігання та збуту наркотичних засобів.
— Під час досудового слідства було встановлено, що організована злочинна група, в якій був і неповнолітній, діяла протягом червня 2008 по червень 2009 року, — розповідає прес-секретар прокурора області Людмила Суржук.
— Учасники групи розробили та схвалили єдиний план злочинної діяльності й розподілили ролі кожного. Вони підшуковували та купували макову соломку, за допомогою спеціального обладнання виготовляли та фасували наркотичні засоби, щоб потім їх збути. Вживали наркотики й самі. Для того, щоб приховати свою протиправну діяльність, зловмисники пристосували для виготовлення та зберігання наркотичних засобів квартиру, в якій тимчасово мешкали у Рівному, купували макову соломку лише у обмеженого кола осіб, а збували виготовлену речовину лише тим особам, яким довіряли. Частину коштів розподіляли між собою, частину — використовували для продовження своєї діяльності. Слідство завершено, а справу — скеровано до суду. За вчинення вказаних злочинів передбачено кримінальна відповідальність — позбавлення волі на строк до 12 років.
Схожі новини
Коментарі - всього 1

!!! 09-жов, 20:50

правильно закрывать барыг треба!!!!
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору