Рівне:

Створення та просування сайтів

ПІДВОДНИКИ ЗАРИБНИЛИ ВОДОЙМУ

Новини регіону 05-лис, 2009, 10:499 prov 975
Нещодавно аматори підводного полювання продемонстрували, що керуються не споживацькими інтересами, а цілком гуманною і виправданою логікою: у день 65-ої річниці визволення України від гітлерівських загарбників зарибнили Млинівське водоймище мальками товстолобика, білого амура і коропа – усього рибні запаси поповнилися на 200 кілограмів. Причому назва ”мальок” – чисто символічна, адже вага кожного екземпляра коливається у межах 120-180 грамів.
Як зазначив голова федерації підводників України у Рівненській області Олег Куліба, члени федерації та клубу ”Гарпун” виявили ініціативу про зарибнення Млинівського і Хрінницького водоймищ, де найчастіше займаються підводним полюванням. Він також наголосив, що ця акція – не одноразова. Наступного року члени федерації і ”гарпуністи” знову запустять мальок.
Мабуть, варто дослухатися до них ще й з таких міркувань. Підводники запевняють, що часто викликають неоднозначне сприйняття, бо під час полювання витягають на берег сотні метрів браконьєрських сіток. Звісно, таке їх заняття не усім до душі. Вони переконують, що полювати на хижу рибу треба обов’язково, бо у водоймищі досить комфортно почуваються щуки велетенських розмірів, які знищують рибні запаси і безкарно почуваються у водному царстві…
Віталій ТАРАСЮК,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору