Рівне:

Створення та просування сайтів

На Тернопільщині чоловік не пам'ятає, як вбив свою жінку

Тернопільська область 29-січ, 2010, 14:149 prov 1 343
Мешканець Тернопільщини убив власну дружину. Каже, нервова система не витримала сварок. Тож, на свій ювілей він отримає путівку до в'язниці.

Того дня чоловікові виповнилося сімдесят. Дружина готувала на стіл. Та святкового настрою не було. Від самого ранку - тільки сварки. Через те, що господар прагнув зекономити на опаленні. Кричав: газ дорогий. Щоб охолонути, пішов до кав`ярні. Нерви лікував горілкою. А коли прийшов додому, терпець урвався.

Підозрюваний:

- Всі на мене давай. Що все винен я. От я не знаю, як то получилося. Не пам'ятаю. Був випивши трошки, і як ото опинилося все, якраз і не пам'ятаю.

Що робив, не згадає: через оковиту. Про деталі дізнавався вже від кримінальних експертів.

Сергій Харук, слідчий Тернопільського РВ міліції:

- Чоловік, перебуваючи у нетверезому стані, наніс своїй дружині один удар кухонним ножем в область живота, після якого остання померла на місці від отриманих травм.

Закривавлену жінку побачив син. Він і викликав міліцію. П'яного батька, який постійно повторював, що нічого не пам'ятає, затримали.

Підозрюваний:

- Я не знаю, чи той ніж так бухнув до неї, чи витягнув теж не знаю. Не пам'ятаю п'яний був.

- Покажіть, як ви тримали ніж.

- Я не тримав, певно, його. Я не знаю як то було.

Сусіди кажуть: чоловік не пиячив, був доброю й працьовитою людиною. А от коли вихиляв чарку, ставав неконтрольованим. Тепер йому світить від семи до п'ятнадцяти років. Тож, замість доглядати онуків, сидітиме за ґратами.

Олександр Коптєв, Анжеліка Лакомська, Сергій Шворников, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору