Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині перший заступник Міністра Віталій Бут представив нового начальника Головного управління МНС у Рівненській області

Рівненська область 06-кві, 2010, 16:589 prov 1 304
У відповідності до наказу Міністра України з питань надзвичайних ситуацій та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Шуфрича Нестора Івановича від 06 квітня 2010 року №194 начальником Головного управління МНС у Рівненській області призначений полковник служби цивільного захисту Оглобля Володимир Михайлович. Нового очільника МНС Рівненщини керівному складу облуправління представив перший заступник Міністра генерал-майор служби цивільного захисту Бут Віталій Петрович.
На початку своєї промови Віталій Бут подякував за роботу та створений ним надійний колектив однодумців тепер вже колишньому начальнику ГУ МНС у Рівненській області генерал-майору служби цивільного захисту Миколі Костюку, звільненому у відставку за власним бажанням і висловив впевненість, що його наступник лише примножуватиме напрацювання попередніх років. Сам же Микола Костюк зауважив, що назавжди запам’ятає роки, які йому судилося пропрацювати пліч-о-пліч із командою однодумців та професіоналів, що стоять на сторожі життя та добробуту мешканців Рівненщини.
Надалі перший заступник Міністра наголосив, що керівництво держави покладає на рятувальників МНС надії, що вони в змозі протистояти усім небезпечним викликам сьогодення як природного, так і техногенного характеру, мінімізувати наслідки надзвичайних ситуацій та захистити кожного громадянина і його добробут. Відтепер на чолі служби порятунку Рівненщини виправдовувати ці надії та сподівання належить полковнику Володимиру Оглоблі, якого Віталій Бут охарактеризував, як досвідченого керівника і професіонала пожежно-рятувальної справи. У свою чергу Володимир Оглобля подякував керівництву Міністерства за високу довіру та запевнив присутніх, що співробітники МНС Рівненської області і надалі з честю виконуватимуть усі поставлені завдання.
Володимира Оглоблю із призначенням на посаду привітав також голова Рівненської обласної державної адміністрації Берташ Василь Михайлович. Зокрема, він наголосив, що попереду – багато роботи, яку виконати можна тільки за умов налагодженого співробітництва, взаємоповаги й довіри, і що в першу чергу слід вирішувати нагальні проблеми забезпечення надійного протипожежного та техногенного стану безпеки в області. Губернатор Рівненщини пообіцяв усіляку підтримку у вирішенні проблем в сфері цивільного захисту населення та територій.


Підполковник служби цивільного захисту Віктор Козак
Помічник начальника ГУ МНС у Рівненській області.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору