Рівне:

Створення та просування сайтів

Вистава одного актора провалилася

Кримінал 28-чер, 2007, 19:469 prov 1 446
Невідомі, відкривши аптечну касу в селищі Демидівка, поцупили більше семисот гривень. А на початку березня близько 23-ої години наряд міліції поспішав до торговельного центру «Маркет» — там невідомий вирвав із рук дівчини сумочку з грішми, мобільним телефоном та особистими речами. І хоча правоохоронці прибули на місце події за лічені хвилини, обійшли усю прилеглу територію, однак нікого підозрілого не помітили. Неподалік місця злочину стояв нічийний велосипед, якого й забрали, щоб ніхто не вкрав.

Наступного дня 47-річний житель Демидівського району Василь прийшов до райвідділу міліції з 17-річним сином Валентином та повідомив, що в його нащадка невідомі, застосувавши фізичну силу, вчора відібрали велосипед. Як підтвердження — під оком юнака «світився» величезний синець. Коли міліціонери показали заявникові двоколісного коня, він його упізнав. Із цього моменту в правоохоронців з’явився потерпілий, який міг допомогти розкрити грабіж. І хлопець з ентузіазмом почав допомагати представникам міліції.

Він розповів, що коли їхав із училища додому, його перестріли двоє чоловіків, які пересувалися на одному велосипеді. Вони й відібрали в нього транспортний засіб, завдавши удару в обличчя. Студент до дрібниць описав зовнішність та одяг нападників. За звичайною схемою охоронці порядку почали перебирати підходящий контингент: осіб, які мали негаразди з законом. До пошуків залучили й сусідній із Демидівським Радивилівський район та волинських колег. Дійшло до того, що на подвір’ї училища в селі Берестечко Радивилівського району вишикували усі курси (декілька груп навіть із практики відізвали), міліцейський помічник серед загалу почав шукати своїх кривдників. І хоча хлопець їх не знайшов, але міліціонери були вдячні, що юнак так щиро їм допомагає.

Зі слів начальника Демидівського РВ УМВС підполковника міліції Ігоря Кравця, на цьому пошуки зловмисників зайшли в глухий кут. Працівники міліції були впевнені, що крадіжка велосипеда і пограбування жінки — справа одних рук. Тому надія залишалася на мобільний телефон. І він невдовзі запрацював. Злодії навіть номера не змінили. І вже за декілька днів одна з працівниць поспішала на побачення з юнаком, з яким познайомилася заочно. За нею спостерігали її колеги. З’ясувалося, що краденим мобільним телефоном користувався 17-річний студент місцевого училища Валерій. Хлопець усе розповів. Разом поїхали до спільника, який проживав у селі, розташованому недалеко від Демидівки. І організатором, і виконавцем злочинів був добре знайомий працівникам міліції юнак — їх нещодавній помічник Валентин. Шукав він, виявляється, сам себе. Навіть досвідчені правоохоронці дивувалися його артистизму, порівнюючи підозрюваного з «великим комбінатором» — Остапом Бендером.

Зрештою, зізнався Валентин і в крадіжці з аптеки. Проти нього порушили кримінальну справу, її розгляд зараз перебуває в суді. А синця йому «намалював» Валерій — хлопці билися за крадений мобільний телефон «Сіменс».

Олена КУЗЬМЕНКО

Рівне
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору