Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині відбулася інтерактивна конференція «Безпечне дитинство»

Рівненська область 03-бер, 2011, 13:409 Lobanovskiy 1 422
У чому причини дитячої злочинності та як запобігти цьому явищу, з’ясовували психологи, освітяни, правоохоронці, представники соціальних служб та закладів, а також фахівці інших галузей, яких об’єднала конференція. Її проведення зініціював заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. Конференція з питань попередження негативних проявів в дитячому середовищі «Безпечне дитинство» відбувалася в онлайн-режимі, тож в обговоренні взяли участь спеціалісти з районів.
Про це Провінційці повідомили Рівненській обласній державній адміністрації.

За статистикою, дитяча злочинність нині зростає. На сьогодні в області на обліку кримінальної міліції у справах дітей перебуває 370 неповнолітніх. Про те, як можна змінити ситуацію, експерти дискутували у трьох групах. Вони вирішували, зокрема, яким чином суспільство має приймати дітей, котрі вчинили правопорушення, за якою схемою повинна відбуватися профілактика злочинності серед неповнолітніх, а також у чому причина ситуації.
«Проблема дитячої злочинності – міжгалузева, - констатував заступник голови облдержадміністрації Олексій Губанов. - Тож щоб відшукати шляхи її розв’язання, необхідно налагодити комунікацію між галузями, які здатні вплинути на ситуацію, і їх взаємодію».
За результатами напрацювань учасників конференції в області створюватимуть цілісну систему соціального захисту дітей.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору