Рівне:

Створення та просування сайтів

На Рівненщині співробітники СБУ викрили канал контрабанди наркотиків

Рівненська область 04-кві, 2011, 11:589 Lobanovskiy 5 930
Співробітники СБУ в Рівненській області викрили групу осіб, які налагодили стійкий канал контрабандного ввезення в Україну великих партій психотропної речовини – метамфетаміну.
Під час прикордонно-митного контролю у пункті пропуску «Ягодин-авто» було затримано 47-річного громадянина Литви, який слідував автомобілем з Республіки Польща в Україну.
Під час огляду його автомобіля було виявлено, що в корпус авто вмонтовано металеві труби, всередині яких знаходилося 5,6 кг метамфетаміну.
Загальна ціна такої партії наркотиків за цінами «чорного» ринку складає понад 100 тисячі доларів США.
У результаті спецоперації оперативники СБУ встановили, що до контрабанди наркотиків також причетний 46-річний житель Рівненщини, який очолював одну із благодійних місій «Жертви Чорнобиля».
Слідчим відділом УСБУ в Рівненській області стосовно обох затриманих порушено кримінальну справу за ч.2 та ч.3 ст.305 (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів вчинена за попередньою змовою групою осіб в особливо великих розмірах) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді позбавлення волі строком від восьми до дванадцяти років з конфіскацією майна.
Триває слідство.

Прес-центр СБ України
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору