Рівне:

Створення та просування сайтів

Хмельницька область: із снігових заметів звільнено 445 автомобілів

Хмельницька область 17-гру, 2012, 15:139 prov 933

Протягом 16-17 грудня на території Хмельницької області триває боротьба з наслідками складних погодних умов. Співробітники МНС звільнили 445 автомобілів із снігових заметів, в яких перебувало понад 1400 осіб. Для організації розчищення доріг державного та місцевого значення залучена уся наявна, важка інженерна та снігозбиральна техніка МНС, Міноборони, дорожніх служб та усіх форм власності. До ліквідації наслідків негоди задіяні 755 осіб, з яких 345 рятувальників, та 370 одиниць техніки, з яких 62 від МНС. 

Рух на автодорогах державного значення відновлено, основні зусилля зосереджені на автошляхах місцевого значення. На основних дорожніх магістралях та у містахХмельницький та Кам’янець-Подільський розгорнуто 4 пункти обігріву, де водії дальніх рейсів мають змогу відпочити та зігрітися гарячим чаєм, чекаючи поліпшення погодних умов. На найбільш складних ділянках руху автотранспорту, де співробітники ДАІ організовують рух автотранспорту у реверсивному режимі, співробітники МНС організували підвіз та роздачу гарячого чаю. 

Для відновлення енергопостачання 23-х населених пунктів в 6-ти районах області організовано буксирування техніки аварійних бригад обленерго та доставку фахівців до місць обриву ліній електропередач за допомогою бойових розвідувальних машин МНС та Міноборони. 

До лікувальних закладів доставлено 4 породіллі, На найбільш проблемних ділянках доріг місцевого значення організовано буксирування карет швидкої медичної допомоги та доставку хворих до лікарень. 

Школі-інтернату в селі Залісся Кам’янець-Подільського району рятувальниками МНС допомогли підвезти хліб для спеціалізованого закладу. 

Керівництво аварійно-рятувальними та іншими невідкладними роботами здійснює оперативний штаб з ліквідації наслідків складних погодних умов на чолі з першим заступником голови облдержадміністрації Вадимом Гаврішком. Координацію залучення сил та засобів здійснює мобільна оперативна група ТУ МНС на чолі з начальником Територіального управління МНС генерал-майором служби цивільного захисту Анатолієм Манільчуком. 

У зв’язку із перевантаженням автодоріг державного значення автотранспортом та ускладненням руху на окремих ділянках МНС переконливо радить громадянам утриматись від виїзду власним автотранспортом.

 

 

Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору