Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненські пластуни провели мандрівку історичними місцями

Рівненська область 17-лют, 2014, 16:569 prov 1 034
16 лютого пластуни 33 куреня імені Уласа Самчука здійснили мандрівку визначними місцями краю. Юнаки побували на руїнах Клеванського замку, де здійснили екскурсію та змогли ознайомитись з історією замку князів Чарторийських та костелом єзуїтів.
Після того пластуни здійснили переїзд до Оржева, де ознайомились з історією містечка. А найцікавіше було попереду. Юнацтво здолало кілька кілометровий марш до місця загибелі головного Командира УПА-Північ Клима Савура (Дмитра Клячківського). Ця мандрівка була здійснена з метою вшанування українського героя, адже нещодавно патріоти вшановували 69 річницю з дня його загибелі. Після маршу юнацтво здобувало практичні вмілоості життя в природі, співали пісень та пили чай.
Закінчилась акція відзначенням кращих пластунів та вшануванням українських героїв-повстанців.
За словами коменданта заходу Тараса Давидюка, українську молодь необхідно виховувати на прикладі українських героїв. «Пргограма мандрівки була різноманітною. Тут і патріотичне виховання, і здобуття нових навичок, і пізнання рідного краю. Такі мандрівки згуртовують юнацтво, реалізовують мету Пласту – виховання української молоді» - зазначив Тарас Давидюк.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору