Останні новини

Бізнес Рівненщини отримав 221 млн. грн. податку на додану ва ..

У січні – травні 2017 року представникам бізнесу Рівненщини відшкодовано майже 221,0 млн. гривень ...


За 5 місяців роботи рівненські митники виявили порушень митн ..

Протягом п’яти місяців поточного року Рівненські митники зафіксували 420 випадків порушень митних пр ...


Територіальні громади Рівненщини отримали понад 183 мільйон ..

Єдиний податок від малого підприємництва належить до тих податкових платежів, надходження якого стаб ...


Дві газети на Рівненщині «роздержавились»

Газети «Володимирецький вісник» та «Сарненські новини» першими на Рівненщині завершили процес роздер ...


На Рівненщині стартували військово-патріотичні змагання сере ..

На Рівненському полігоні стартував обласний етап Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-спортивної ...


На Сарненщині розслідується факт службового підроблення

Сарненська місцева прокуратура спільно із правоохоронними органами вживає заходи щодо боротьби із ко ...


У Рівному обговорили проблеми лікування та профілактики серц ..

Близько сотні фахівців медичної галузі взяли участь в Другій обласній конференції «Лікування та проф ...

 
Винная курица с грибами и картофелем порционная. Праздничное меню
Переглядів Переглядів: 134  Обговорень Обговорень: (0) 15-03-2017, 10:09
Куриное мясо отличается нежным вкусом, который хорошо сочетается с грибами и картофелем. Белое полусладкое вино придаст блюду приятный оттенок, в результате чего вы получите превосходное сочетание простых продуктов в изысканном оформлении. Блюдо будем подавать в небольших салатниках или креманках по порциям в качестве горячей закуски – гости будут приятно удивлены такому оригинальному решению!

Оперативная полиграфия, в частности печать папок для ресторанов — сегмент очень индивидуальный (здесь у каждого свое техзадание, своя изюминка), и ее стоимость целиком зависит от тиража, формата, цветности, наличия или отсутствия ламинации и прочей постпечатной отделки и пр.

Для приготовления блюда возьмите:

• Филе куриной грудки 400 г.
• Мука 50-60 г.
• Грибы шампиньоны 350 г.
• Картофель 3-4 клубня.
• Вино белое п\сл 300 мл.
• Соль.
• Перец белый молотый 1 щепотка.

Приготовление:

• Куриное филе разрежьте на полоски длиной примерно 4 см, и шириной 2-2,5 см.
• Присыпьте кусочки курицы мукой, переложите их в полиэтиленовый пакет, надуйте его и крепко завяжите. Хорошенько встряхните пакет, чтобы мука равномерно распределилась на поверхности мяса.
• Шампиньоны нарежьте вдоль на тонкие ломтики, обжарьте их на сковороде до готовности.
• Картофель следует выбирать хорошего качества – ровный и без глазков. Отварите его в мундире до готовности, очистите и остудите.
• В глубокой сковороде обжарьте куриные полоски, затем влейте вино и остатки муки, перемешайте, присолите.
• Добавьте сюда же обжаренные грибы, продолжайте готовить на слабом огне еще 10-12 минут.
• Картофель измельчите в соломку и добавьте в сковороду в последние 2 минуты. Перемешайте и снимите блюдо с плиты.

Готовое блюдо необходимо слегка остудить и разложить по порциям, украсив веточками зелени по вкусу. Приятного аппетита!
Джерело: provinciyka.rv.ua
Тегі:

 
 
Новини партнерів
 
АРХІВ НОВИН
Июнь 2017 (31)
Май 2017 (31)
Апрель 2017 (72)
Март 2017 (38)
Февраль 2017 (29)
Январь 2017 (24)

 

 

ГОЛОВНА ЗВ`ЯЗОК РЕКЛАМА RSS
Студія веб-дизайну "Провінційка"     Наповнення © 2006-2016 рiк. Газета «Провінційка». Всі права на авторські матеріали належать газеті «Провінційка».
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на газету «Провінційка», а при передруку
в інтернеті - з активним гіперпосиланням на provinciyka.rv.ua. Адреса для листування з редакцією: info@provinciyka.rv.ua