Останні новини

У Рівному накладено арешт на понад 1 тонну бурштину орієнтов ..

Прокуратура Рівненської області забезпечує процесуальне керівництво у кримінальному провадженні, у м ...


На охорону довкілля на Рівненщині сплачено понад 20 мільйон ..

З початку 2017 року підприємства Рівненської області сплатили 20,5 млн. грн. екологічного податку. ...


Працівники Рівненського міськрайонного відділу з питань проб ..

Двоє старших інспекторів та психолог Рівненського МРВ з питань пробації в Рівненській обласній стан ...


Місцеві бюджети Рівненщини додатково отримали майже 700 міль ..

За одинадцять місяців 2017 року до місцевих бюджетів міст та районів Рівненської області платникам ...


Земельну ділянку у Дубровицькому районі площею понад 6,7 га ..

Реалізуючи функцію представництва, органами прокуратури Рівненської області зроблено черговий крок у ...


Рівненські митники запобігли ввезенню автомобіля за підробле ..

Громадянин Д. ввіз у зону митного контролю митного поста «Рівне-центральний» Рівненської митниці ДФС ...


Визнано недійсними результати процедури закупівлі за 1,5 млн ..

Господарським судом Рівненської області підтримано позицію органів прокуратури Рівненської області т ...

 
Винная курица с грибами и картофелем порционная. Праздничное меню
Переглядів Переглядів: 151  Обговорень Обговорень: (0) 15-03-2017, 10:09
Куриное мясо отличается нежным вкусом, который хорошо сочетается с грибами и картофелем. Белое полусладкое вино придаст блюду приятный оттенок, в результате чего вы получите превосходное сочетание простых продуктов в изысканном оформлении. Блюдо будем подавать в небольших салатниках или креманках по порциям в качестве горячей закуски – гости будут приятно удивлены такому оригинальному решению!

Оперативная полиграфия, в частности печать папок для ресторанов — сегмент очень индивидуальный (здесь у каждого свое техзадание, своя изюминка), и ее стоимость целиком зависит от тиража, формата, цветности, наличия или отсутствия ламинации и прочей постпечатной отделки и пр.

Для приготовления блюда возьмите:

• Филе куриной грудки 400 г.
• Мука 50-60 г.
• Грибы шампиньоны 350 г.
• Картофель 3-4 клубня.
• Вино белое п\сл 300 мл.
• Соль.
• Перец белый молотый 1 щепотка.

Приготовление:

• Куриное филе разрежьте на полоски длиной примерно 4 см, и шириной 2-2,5 см.
• Присыпьте кусочки курицы мукой, переложите их в полиэтиленовый пакет, надуйте его и крепко завяжите. Хорошенько встряхните пакет, чтобы мука равномерно распределилась на поверхности мяса.
• Шампиньоны нарежьте вдоль на тонкие ломтики, обжарьте их на сковороде до готовности.
• Картофель следует выбирать хорошего качества – ровный и без глазков. Отварите его в мундире до готовности, очистите и остудите.
• В глубокой сковороде обжарьте куриные полоски, затем влейте вино и остатки муки, перемешайте, присолите.
• Добавьте сюда же обжаренные грибы, продолжайте готовить на слабом огне еще 10-12 минут.
• Картофель измельчите в соломку и добавьте в сковороду в последние 2 минуты. Перемешайте и снимите блюдо с плиты.

Готовое блюдо необходимо слегка остудить и разложить по порциям, украсив веточками зелени по вкусу. Приятного аппетита!
Джерело: provinciyka.rv.ua
Тегі:

 
Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом
Створення та просування сайтів
 
Тегі
Івано-Франківська область, Актуально, Волинська область, Житомирська область, Закарпатська область, Кримінал, Львівська область, Новини Рівного, Провінційка, Рівне, Рівненська область, Рівненської, Рівненщині, Рівненщина, Рівненщини, Рівному, Співробітники, Спорт, Суспільство, Таке життя, Тернопільська область, Україна і світ, України, Хмельницька область, Чернівецька область, Що новенького?, бюджету, викрили, виявили, гривень, затримали, людей, новини, області, понад, портал новин, порушення, прокуратури, служби, чоловіка

Показати всі теги

 

 

ГОЛОВНА ЗВ`ЯЗОК РЕКЛАМА RSS
Студія веб-дизайну "Провінційка"     Наповнення © 2006-2017 рiк. Газета «Провінційка». Всі права на авторські матеріали належать газеті «Провінційка».
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на газету «Провінційка», а при передруку в інтернеті - з активним гіперпосиланням на provinciyka.rv.ua. Адреса для листування з редакцією: info@provinciyka.rv.ua
Вгору