Березне • Володимирець • Гоща • Демидiвка • Дубно • Дубровиця • Зарiчне • Здолбунiв • Корець • Костопiль • Млинiв • Острог • Радивилiв • Рiвне • Рокитне • Сарни
 
Останні новини

У Рівному обговорили проблеми лікування та профілактики серц ..

Близько сотні фахівців медичної галузі взяли участь в Другій обласній конференції «Лікування та проф ...


Відзначили кращих фотографів-учнів навчальних закладів

16 - 17 травня відбувся обласний конкурс-змагання юних фотолюбителів «Ми – діти України!». Організат ...


За втручання Здолбунівської місцевої прокуратури добровільно ..

Здолбунівською місцевою прокуратурою особлива увага приділяється захисту прав дітей та держави в осв ...


Неповнолітнього, який підозрюється у нанесенні смертельних т ..

У с.Мар’янівка Здолбунівського району у власному помешканні було виявлено 15.05.2017 мертвим 54-річн ...


У Дубні засуджено винуватця ДТП, в якій постраждав журналіс ..

Дубенський міськрайонний суд Рівненської області підтримав позицію Дубенської місцевої прокуратури і ...


Понад 1 тисячу патронів та 10 гранат вилучено з автомобіля у ..

Автомобіль марки «Шевроле-Авео» зі зброєю був зупинений 28.04.2017 вночі на вимогу працівників поліц ...


Юні науковці на Рівненщину повернулися з відзнаками

21-24 квітня у Києві відбувся заключний ІІІ етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідниць ...

 
Винная курица с грибами и картофелем порционная. Праздничное меню
Переглядів Переглядів: 125  Обговорень Обговорень: (0) 15-03-2017, 10:09
Куриное мясо отличается нежным вкусом, который хорошо сочетается с грибами и картофелем. Белое полусладкое вино придаст блюду приятный оттенок, в результате чего вы получите превосходное сочетание простых продуктов в изысканном оформлении. Блюдо будем подавать в небольших салатниках или креманках по порциям в качестве горячей закуски – гости будут приятно удивлены такому оригинальному решению!

Оперативная полиграфия, в частности печать папок для ресторанов — сегмент очень индивидуальный (здесь у каждого свое техзадание, своя изюминка), и ее стоимость целиком зависит от тиража, формата, цветности, наличия или отсутствия ламинации и прочей постпечатной отделки и пр.

Для приготовления блюда возьмите:

• Филе куриной грудки 400 г.
• Мука 50-60 г.
• Грибы шампиньоны 350 г.
• Картофель 3-4 клубня.
• Вино белое п\сл 300 мл.
• Соль.
• Перец белый молотый 1 щепотка.

Приготовление:

• Куриное филе разрежьте на полоски длиной примерно 4 см, и шириной 2-2,5 см.
• Присыпьте кусочки курицы мукой, переложите их в полиэтиленовый пакет, надуйте его и крепко завяжите. Хорошенько встряхните пакет, чтобы мука равномерно распределилась на поверхности мяса.
• Шампиньоны нарежьте вдоль на тонкие ломтики, обжарьте их на сковороде до готовности.
• Картофель следует выбирать хорошего качества – ровный и без глазков. Отварите его в мундире до готовности, очистите и остудите.
• В глубокой сковороде обжарьте куриные полоски, затем влейте вино и остатки муки, перемешайте, присолите.
• Добавьте сюда же обжаренные грибы, продолжайте готовить на слабом огне еще 10-12 минут.
• Картофель измельчите в соломку и добавьте в сковороду в последние 2 минуты. Перемешайте и снимите блюдо с плиты.

Готовое блюдо необходимо слегка остудить и разложить по порциям, украсив веточками зелени по вкусу. Приятного аппетита!
Джерело: provinciyka.rv.ua
Тегі:

 
 
Новини партнерів
 
АРХІВ НОВИН
Май 2017 (22)
Апрель 2017 (72)
Март 2017 (38)
Февраль 2017 (29)
Январь 2017 (24)
Декабрь 2016 (33)

 

 

ГОЛОВНА ЗВ`ЯЗОК РЕКЛАМА RSS
Студія веб-дизайну "Провінційка"     Наповнення © 2006-2016 рiк. Газета «Провінційка». Всі права на авторські матеріали належать газеті «Провінційка».
Будь-яке використання матеріалів сайту можливе лише за умови посилання на газету «Провінційка», а при передруку
в інтернеті - з активним гіперпосиланням на provinciyka.rv.ua. Адреса для листування з редакцією: info@provinciyka.rv.ua
Яндекс.Метрика