Рівне:

Створення та просування сайтів

Леонід Кравчук сприятиме вирішенню питання добудови Рівненського обласного онкологічного диспансеру

Останні новини 10-лют, 2009, 14:019 prov 1 057
Сьогодні голова Рівненської обласної державної адміністрації Віктор Матчук взяв участь у засіданні Ради міжнародного громадського об’єднання «Рівненське земляцтво», що відбулось у Національному університеті «Острозька академія».
Говорячи про можливості співпраці між облдержадміністрацією та «Рівненським земляцтвом», Віктор Матчук зосередив увагу на одному з найгостріших для Рівненщини питань, а саме, добудові обласного онкологічного диспансеру. Звертаючись до президента міжнародного громадського об’єднання «Рівненське земляцтво»-першого Президента України Леоніда Кравчука голова адміністрації наголосив, що Рівненщина – одна з небагатьох областей, де народжуваність перевищує смертність, однак, саме через онкологічні захворювання щороку на Рівненщині помирають близько двох тисяч осіб.
Підтверджуючи наміри «Рівненського земляцтва» усіляко сприяти вирішенню наболілих для області проблем, Леонід Кравчук погодився бути лобістом інтересів Рівненщини у Києві. Щодо сприяння у вирішенні питання фінансування добудови Рівненського обласного онкологічного диспансеру Леонід Макарович повідомив, що має намір звернутися з офіційним листом до Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко з проханням передбачити у змінах до держбюджету на 2009 рік коштів на добудову обласного онкодиспансеру у Рівному, — повідомила прес-служба ОДА.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору