Рівне:

Створення та просування сайтів

Львівська міська рада оголошує про проведення конкурсу соціально-культурних проектів на 2010р.

Львівська область 17-лис, 2009, 09:079 Lobanovskiy 1 273
Місто залучає громадські організації до впровадження інноваційних підходів до реалізації соціально-економічної та культурної політики на муніципальному рівні. Відтак 16 листопада Львівська міська рада оголосила конкурс соціально – культурних проектів на 2010 рік.
Про це повідомляє Галина Пелих, Львівська міська рада.


Учасниками конкурсу можуть бути громадські та благодійні організації, комунальні неприбуткові установи зареєстровані у м. Львові, за виключенням релігійних організацій та політичних партій. Конкурс проводиться за чотирма напрямками: «Культура та туризм», «Робота з дітьми, молоддю та сім’ями, фізична культура і спорт», «Розвиток громадянського суспільства» та «Соціальний захист».

Оцінка поданих проектів та відбір кращих із них здійснюватиметься на засіданні чотирьох профільних конкурсних комісій, до складу яких входять депутати від постійної комісії медицини, освіти, науки і соціального захисту, постійної комісії культури, дозвілля, промоцій, ЗМІ та туризму, постійної комісії молодіжної політики, спорту та оздоровлення, представники профільних управлінь департаменту гуманітарної політики та управління «Секретаріат ради».

Критеріями для оцінки поданих на конкурс проектів слугуватимуть: актуальність запропонованого проекту для громади м.Львова; важливість отриманих результатів внаслідок реалізації проекту; доцільність реалізації проекту з огляду на затрачені ресурси. Проекти, які передбачають фінансування третіх сторін отримають додаткові переваги при розгляді на конкурсній комісії.

Особливістю розгляду проектів починаючи із 2009 року є безпосереднє представлення на засіданнях конкурсних комісій проектів тими авторами, очікуваний кошторис проектів яких у до фінансуванні від Львівської міської ради становив понад 25 тис. грн.

Кінцевий термін подання проектів на участь у конкурсі: 17 грудня 2009 року, о 18:00.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору