Рівне:

Створення та просування сайтів

Сумна статистика Рівненщини

Рівненська область 21-гру, 2009, 13:539 Lobanovskiy 1 009
Шановні громадяни. Впродовж останніх діб на більшості території України спостерігаються несприятливі погодні умови, які можуть привести до виникнення різного виду надзвичайних ситуацій. Статистика свідчить, що саме в такий період значно збільшується кількість пожеж, ДТП, обморожень, травмування та загибелі людей.
На території Рівненської області протягом 14-20 грудня поточного року сталася 31 пожежа, в результаті яких одна людина загинула та одна отримала опіки. Найбільше пожеж (16 випадків) сталося по причині порушення правил пожежної безпеки при експлуатації приладів опалення. Лише у неділю 20 грудня з цієї причини вогонь знищив дерев’яний житловий будинок 79-ти річного пенсіонера Якова у селі Жадень Дубровицького району, а в селі Ярославичи Млинівського району та селі Кутянка Острозького району вогняна стихія зруйнувала покрівлі господарчих будівель.
За минулий тиждень на дорогах Рівненщини сталося 8 дорожньо-транспортних пригод, під час яких четверо людей загинуло, а ще 8 осіб отримали травми різних ступенів. Також, в нашій області зареєстровані 7 нещасних випадків, в результаті яких 5 людей померло та 4 було травмовано.
Зважаючи на вище викладене, Головне управління МНС України в Рівненській області звертається до всіх громадян із проханням бути надзвичайно обачними під час ускладнення погодних умов. Проявляйте пильність та обережність при використанні обігрівачів, газового і електричного обладнання та устаткування. В разі виникнення будь-якої надзвичайної ситуації негайно телефонуйте в Народну службу порятунку за номером 101.

Помічник начальника ГУ МНС України в Рівненській області
Віктор КОЗАК.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору