Рівне:

Створення та просування сайтів

Дубровиця

Що новенького? 05-сер, 2010, 10:389 prov 1 010
Мешканця Дубровицького району обікрали під час проїзду в маршрутному таксі “Мирогоща-Рівне”. У 41-річного Івана на зупинці біля залізничного вокзалу викрали сумку, в якій знаходились 2150 гривень, паспорт громадянина України та чорнобильське посвідчення. Про це повідомляє ВЗГ УМВСУ.

***
29 липня в Дубровицький районний відділ МНС надійшло повідомлення, що на четвертому поверсі єдиного в місті 9 поверхового житловому будинку горить квартира. За п’ять хвилин рятувальники вже були на місці. Мешканці багатоповерхівки відразу повідомили працівників МНС, що в квартирі вогонь спалахнув миттєво. Власники помешкання — чоловік та дружина — з важкими опіками вибрались із палаючої квартири самотужки і вже знаходились під наглядом працівників “Швидкої”. Вогнеборці стали ліквідовувати пожежу. Тим часом інше відділення рятувальників почало евакуацію людей із верхніх поверхів будинку. Півгодини напруженої та небезпечної роботи принесли бажані результати – вогонь приборкали.
Пізніше, встановлюючи всі передумови виникнення пожежі, з’ясували: що різкий спалах та потужне полум’я з’явилось внаслідок заміни газового балону, який використовується для приготування їжі. Подружжя намагалося самотужки ліквідувати загорання. Результат - сильні термічні опіки тулуба, обличчя, шиї, верхніх та нижніх кінцівок.
Наразі слідчо-оперативно група фахівців вивчає обставини появи газового балону в багатоповерхівці.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору