Рівне:

Створення та просування сайтів

Рятувальники ліквідували вибух

Кримінал 12-сер, 2010, 13:409 Lobanovskiy 1 145
Всі екстренні служби Рівного мчали до обласної клінічної лікарні, що на вулиці Київська. Адже саме з цього об’єкту розпочала перевірку готовості до дій за призначенням служб цивільного захисту комісія Міністерства з питань надзвичайних ситуацій, яка нині працює на Рівненщині.

Рятувальники ліквідували вибух

За задумом організаторів навчань, на четвертому поверсі хірургічного відділення вибухнув газ, внаслідок чого сталася умовна пожежа, є потерпілі.
Вже за лічені хвилини до місця виклику почали прибувати підрозділи пожежно-рятувальної служби, аварійні бригади „Рівнегазу”, „Ей-І-Ес „Рівнеенерго””, автомобілі”Швидкої”, міліція. Доки рятувальники МНС в апаратах захисту органів дихання проводили евакуацію з небезпечної зони умовних потерпілих, газовики вимкнули постачання газу до будівлі хірургічного відділення, після чого провели ретельний огляд сусідніх приміщень, підвалів та колодязів на наявність газоповітряної суміші. Тим часом на місці надзвичайної пригоди було створено оперативний штаб з числа керівного складу Головного управління МНС області, управлінь з питань НС та ЦЗН облдержадміністрації та Рівненського міськвиконкому, адміністрації закладу і представників екстренних служб міста. Аварійна бригада електромереж, провівши відключення електропостачання об’єкту, підготувала необхідний допуск, і вогнеборці отримали змогу подати на умовне гасіння три водяні стволи. Загалом, у ліквідації умовної надзвичайної пригоди було задіяно 69 чоловік, серед яких 32 представники ГУ МНС, та 16 одиниць техніки, в тому числі 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки.
По завершенню тренувань представники Міністерства відмітили надзвичайно злагоджену та оперативну роботу усіх аварійно-рятувальних підрозділів та висловили переконання, що служби цивільного захисту Рівного до дій за призначенням готові.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору