Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 17-вер, 2010, 11:279 Lobanovskiy 951
У черговому матчі першості України з футболу у другій лізі рівненський “Верес” поступився у Тернополі місцевій “Ниві” — 2:3. У складі гостей дублем відзначився Олександр Любар. Результати решти ігор: “Скала” — “Єдність” — 2:1, “Бастіон” — “Рось” — 4:0, “Енергія” — “Десна” — 2:1, ФК “Суми” — “Динамо” — 0:0, “Чорноморець-2” — МФК “Миколаїв” — 0:1. Лідирує у першості групи А “Енергія” (Нова Каховка) — 20 очок після восьми ігор. “Верес” з нулем знаходиться на дні турнірної таблиці. 18 вересня, у суботу, рівняни прийматимуть вдома іллічівський „Бастіон”, який посідає третю сходинку турнірної таблиці — 14 очок.
* * *
Набирає ходу друге коло чемпіонату області з футболу у першій лізі. У суботу та неділю відбулися матчі дванадцятого туру: „Славія” — „Сокіл” — 2:0 (юнаки — 3:1), „Волинь-Цемент” — „Случ” — 0:2 (4:1), „Хімік” — „Енергія” — 3:0 (1:0), „Ізотоп-РАЕС” — „Маяк” — 1:0 (перенос). Поєдинок між „Гоща-АМАКО” та „ОДЕК” переносено. У турнірній таблиці продовжує лідирувати рівненський „Хімік” — 30 очок. На п’ять менше в оржівського „ОДЕКа” і гра у запасі. На третьому місці рівненська „Славія” — 24 пункти.
* * *
Центральним матчем дванадцятого туру у другій лізі першості області був поєдинок у Рівному. Місцевий „Водник” приймав лідера „РОКО-Городок”. Вболівальники не діждалися забитих голів — 0:0. Попри нічийний результат, городоцька команда лідирує — 28 пунктів. На сім менше у „Сокола” із Садового. Рокитнівське „Полісся” з 18 посідає четверте місце, а на п’ятому — рівненський „Водник” — 17.
* * *
В місті Нови Сад (Сербія) стартував юнацький тенісний турнір другої категорії “12th Serbia Junior Open Novi Sad”. Рівнянка Софія Ковалець (перший сіяний номер на цих змаганнях) в першому колі впевнено здолала росіянку Альону Тарасову — 6:3 та 6:0.
* * *
Презентаційну гру проведено цими вихідними в Костополі. На тамтешньому стадіоні “Колос” зібрали сімейні команди зі всієї області. Учасники змагалися в доволі оригінальних та незвичних як для традиційного спорту естафетах і конкурсах. Найкраще з ними впоралися господарі, які й стали переможцями. Проте досвід отримали всі сім’ї-учасники, які й ділитимуться ним із своїми земляками, адже “Сімейні перегони” стартували по всій області. Проект розрахований на чотири етапи – від сіл і селищ до обласного завершального туру. На все це знадобиться вісім місяців, і лиш потому – суперфінал, переможці якого отримають корисний для всієї родини головний приз.
* * *
У Рівному завершився відкритий міський турнір зі стрітболу „Виклик вулиць-2010”. У попередніх змаганнях взяли участь 76 команд і близько 300 учасників. У фінальних іграх взяли участь 45 команд (18 жіночих, 24 юнацьких та 3 сімейні) — загалом майже 200 учасників. Переможцями у своїх вікових групах стали: серед юнаків 1998 року народження та молодших — команда „Лейкерз” (Влад Стрихарчук, Василь Кравчук, Віктор Миронець, Юрій Гімбаршевський; серед дівчат 1998 року народження та молодших — „Квіточка”(Анастасія Піщук, Тетяна Качкало, Світлана Боярчук, Дарія Нестерук; серед юнаків 1995-1997 років народження — „Стрітболті” (Георгій Зазулевич, Артем Бардусов, Євген Берук; серед дівчат 1995-1997 років народження — „Армані” (Жанна Зінь, Ірина Огороднійчук, Наталія Смалюк; серед юнаків 1992-1994 років народження — „Пестики-АТТ” (Олег Козярчук, Романг Горох, Роман Якубець, Сергій Роман; серед дівчат 1994 року народження та старші — „Адреналін” (Тетяна Олексійчук, Тетяна Холява, Тетяна Смик; серед юнаків 1991 року народження та старші — „Лавіс” (Олександр Захожий, Сергій Марков, Юрій Кузьминець, Олексій Лелюх. В номінації “Спортивні родини” перемогла команда „Сіріус”( В’ячеслав Білецький, Микола Білецький, Владислав Білецький, Андрій Білецький).
* * *
17 вересня в Анталії стартує чемпіонат світу з важкої атлетики. До Туреччини відправляються 14 українських важкоатлетів — 7 чоловіків та 7 жінок. Приємно, що серед них є представник Рівненщини Микола Гордійчук. Здолбунівчанин виступатиме у ваговій категорії 105 кг. Спортсмена, який представляє ФСК „Динамо” – „Колос”, тренує його батько Володимир Гордійчук.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору