Рівне:

Створення та просування сайтів

Сарни

Що новенького? 29-січ, 2011, 19:419 Lobanovskiy 1 086
Нещодавно в Сарненському міськвиконкомі відбулось засідання Дитячої дорадчої ради при міському голові. Ініціатива була реалізована в рамках співпраці з представництвом Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ.
Основною метою створення такої ради є залучення дітей до прийняття рішень в органах місцевого самоврядування. Участь в засіданні взяли міський голова Сергій Євтушок, перший заступник міського голови Світлана Усик, головний спеціаліст міськвиконкому по роботі з молоддю та спорту Віктор Хомич, директор Сарненського районного центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді Світлана Садовніч та консультант з провадження ініціативи міст, дружніх до дітей представництва Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ Сергій Алещенко.
Головною метою першої зустрічі стало обговорення тексту Стратегії «Сарненський район – територія дружня до дітей», текст якої згодом буде надано для громадського обговорення.
Зважаючи на особливу роль розвитку дітей та молоді,їх креативність, була створена окрема депутатська комісія з питань спортивної та молодіжної політики.
Учасники зібрання домовились про наступну конструктивну зустріч з актуальних проблем міста на 27 січня цього року.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору