Рівне:

Створення та просування сайтів

На старт запрошуються

Спорт 19-кві, 2007, 19:029 prov 1 276
— Який настрій перед початком сезону?

— У нас новий сезон розпочинається відразу по закінченні попереднього. Взагалі сезон розпочався зі змагань «Меморіал Володимира Шморгуна». Стартував розіграш Кубка області, в якому беруть участь 32 команди. Крім цих змагань ми провели і будемо проводити багато турнірів та першостей для юнаків і дівчат. У травні розпочнемо першість області серед ветеранів. Так що ми працюємо. Але чемпіонат першої ліги є найвищим за рейтингом в області.

— Яка кількість команд візьме участь у першій лізі?

— Календар складений на дванадцять команд. Попередньо всі представники дали згоди на участь у змаганнях. Були деякі проблеми із ”Хіміком” та ”Соколом”. Проте, гадаю, вони позаду. Головне зараз, аби всі команди заплатили заявочний внесок. Минулого року ми обпеклися на ”Поліссі” з Дубровиці, які ”годували” нас обіцянками про сплату. Нинішнього розіграшу ми не будемо допускати команд-боржників. На сьогодні половина команд заплатила внесок.

Разом із дорослими гратимуть юнаки — їх матчі проходитимуть на дві години раніше у той же день. Другого травня стартує першість у другій лізі, де плануємо участь теж дванадцяти команд. Юнаки у другій лізі будуть змагатися окремо.

— Можна спрогнозувати, хто боротиметься за перемогу?

— Важко. Одне, сподіваюсь, буде точно — чемпіонат стане цікавішим. За перемогу будуть боротися ”ОДЕК”, ”Маяк”, ”Волинь-Цемент”, ”Ізотоп”. Своє слово скажуть новачки ”Штурм-МЕГУ” та ”Буран-Славія”. Та й решта команд не будуть пасти задніх. Гадаю, вболівальники побачать цікавий футбол. Приємно, що здолбунівчани та оржівці підтвердили участь у чемпіонаті України серед аматорів, а сарненчани у Кубку України серед аматорів. Щоправда, цим клубам буде важкувато грати на два фронти.

— Що очікуєте від сезону?

— Головне — стабільний виступ усіх команд. Дуже хочеться, аби не зникали команди, а з’являлися нові. Ми йдемо до мети — участь у першій та другій лігах по чотирнадцять команд. Це оптимальний варіант. Хотілося б, аби влада більше уваги приділяла футболу на місцях. Щоб предіставники міліції не залишали поза увагою такі заходи, як футбольні матчі й організовували чергування. Хочеться, щоб не було нарікань на суддівство і ХАЙ ПЕРЕМОЖЕ СИЛЬНІШИЙ!
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору