Рівне:

Створення та просування сайтів

Кислиця порадив лаврову звернутися по психіатричну допомогу

Війна з московитами 08-бер, 2022, 10:099 prov 528


Постійний представник України при ООН Сергій Кислиця порадив представникам росії, зокрема міністру закордонних справ лаврову, який «обґрунтував» у Твіттері вторгнення в Україну, звернутися по «психіатричну допомогу».
Як передає власний кореспондент Укрінформу у Нью-Йорку, Кислиця, тримаючи в руках роздруківку твіту, зачитав його на засіданні Ради Безпеки ООН у понеділок: «Міністр закордонних справ лавров: мета спеціальної воєнної операції росії - зупинити будь-яку війну, яка може статися на території України або яка може розпочатися звідти».
«Посольство Росії в Лондоні ретвітнуло МЗС Росії, - додав постпред. - Дозвольте нагадати російським дипломатам, що в Лондоні, у разі потреби щодо психічної допомоги, можна набрати номер лінії Національної служби охорони здоров’я: 111».
Як відомо, президент рф путін 24 лютого розпочав масштабне вторгнення в Україну. Російські війська обстрілюють та знищують об'єкти інфраструктури, проводять масовані обстріли житлових районів українських міст та селищ з використанням артилерії, реактивних систем залпового вогню та балістичних ракет.
Триває тринадцята доба боротьби з агресором.
Україна офіційно направила позов проти російської федерації до Міжнародного суду ООН у Гаазі.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору