Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 03-лип, 2008, 18:559 prov 1 072
Уряд планує виділити один мільярд для кредитування житла
Уряд планує виділити з додаткових доходів держбюджету, що цього року очікуються на рівні 30,4 млрд. грн., близько 1 млрд. грн. для іпотечного кредитування під малі відсотки. Про це заявила прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко.
Раніше Ю.Тимошенко заявляла, що найближчим часом уряд планує зайнятися створенням комфортніших умов для малого і середнього бізнесу і наданням населенню дешевих кредитів на житло.
– Кожна сім`я, яка працює і має дохід, матиме нагоду через державну іпотечну установу одержати кредит на 25-30 років для покупки житла, причому без першого внеску, і річні відсотки не перевищуватимуть 4-6%, – зазначила прем`єр.

Московський першокласник підпалив машину
За минулі вихідні в Москві підпалили п’ять автомобілів, один з підпалів – справа рук першокласника. Правоохоронці встановили, що ВАЗ-2106, що горів вдень у неділю, 29 червня, підпалив школяр 2000 року народження.
– Хлопчик підпалив газету, кинув її в розбите вікно старого автомобіля і втік. У результаті підпалу вигорів салон машини, – сказали в МВС Москви.
Батькам хулігана потрібно заплатити великий штраф і відшкодувати збиток власникові машини.
Як повідомили в міліції, суботу, 28 червня, в Москві також були підпалені Mitsubishi Lancer, ВАЗ-2105, ЗІЛ і ВАЗ 2101. Всього з 30 травня по 11 червня в Москві згоріли або постраждали від пожеж більше 30 автомашин. У деяких випадках встановлено, що причиною спалахів також стали підпали.

Ейфелеву вежу прикрасили синім підсвічуванням і 12 зірками
Глава МЗС країни Бернар Кушнер за годину до початку головування Франції в Євросоюзі увімкнув особливе, синє підсвічування Ейфелевої вежі. Синя ілюмінація і 12 зірок, що символізують прапор Євросоюзу, протягом двох місяців світитимуться на залізній леді Парижа, як іноді називають найвідоміший пам’ятник Франції. Для цього на землі встановили 80 прожекторів і більше сотні на вежі.
Церемонія увімкнення підсвічування відбулася у присутності мера міста Бертрана Деланое і міністра закордонних справ Словаччини Дімітрія Рупеля, який передав своєму французькому колезі естафетну паличку головування в ЄС.
Раніше прапори Франції і Євросоюзу були підняті на іншому символі Парижа – Тріумфальній арці.

В Одесі трамвай зійшов з рейок, один пасажир загинув
У Одесі трамвай зійшов з рейок – одна людина загинула і восьмеро госпіталізовані.
Як йдеться у повідомленні прес-служби Департаменту Державної автомобільної інспекції, в неділю, 29 червня, близько 11:00 на Французькому бульварі трамвай маршруту №5, що їхав у напрямку Санаторного провулка, з невідомих причин зійшов з рейок. У результаті події одна пасажирка загинула на місці від одержаних травм, ще восьмеро, серед яких двоє дітей шести і дев’яти років, госпіталізовані в лікарні міста.
Причини ДТП встановлюються.

В Індії втопили півсотні поліцейських
29 червня маоїсти потопили човен, на борту якого знаходилося більше 60 поліцейських. Це сталося в одному з водосховищ штату Орісса, що на сході Індії.
Маоїсти відкрили вогонь по човну з поліцейськими з вершини довколишнього пагорба. Як повідомляють представники місцевої влади, вісім поліцейських отримали вогнепальні поранення, проте змогли дістатися до берега і були госпіталізовані. Решту пасажирів вважають зниклими безвісти.
Нагадаємо, маоїстський повстанський рух виник в Індії у 1967 році і з тих пір існує в 29 штатах країни. Під їх контролем також знаходяться деякі віддалені райони Індії.

В Канаді перекинулася вантажівка з 12 мільйонами бджіл
На найбільшій автомагістралі Канади вранці в понеділок, 30 червня, перекинулася вантажівка, що перевозила 1320 вуликів, у яких знаходилися приблизно 12 мільйонів медоносних бджіл
Внаслідок аварії багато вуликів було пошкоджено, і бджолам вдалося вибратися назовні. Деякі учасники дорожнього руху, зокрема мотоциклісти і власники кабріолетів, постраждали від укусів комах. У зв’язку з цим поліція була змушена тимчасово закрити частину магістралі, на якій відбулася аварія.
Для того, щоб справитися з бджолами, поліція вдалася до допомоги декількох бджолярів і звернулася в міністерство сільського господарства Канади. Операцію зі збору бджіл полегшили погодні умови: у момент аварії в районі події йшов дощ, а бджоли неохоче літають у дощову погоду.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору