Рівне:

Створення та просування сайтів

За 11 місяців поточного року працівникамиДАІ зареєстровано 80 ДТП за участю дітей віком до 16 років

Останні новини 26-гру, 2008, 11:029 prov 1 367
Перед новорічними шкільними канікулами до дітей завітали і працівники Державтоінспекції аби у черговий раз нагадати підростаючому поколінню про необхідність дотримання ними правил дорожнього руху.
Загалом за 11 місяців поточного року працівниками Державтоінспекції зареєстровано 80 дорожньо-транспортних пригод за участю дітей віком до 16 років, у яких одна дитина загинула та 99 –травмовано.
У порівнянні з минулим роком кількість ДТП даного виду знизилася на 34,9%. Крім цього, з 9 до 1 зменшилася кількість загиблих, та на 25,5% - травмованих у вказаних ДТП.
Також, за вказаний період на 35,4% спостерігається зниження кількості дорожньо-транспортних пригод, які сталися з вини самих дітей.
Однак, не зважаючи на зниження даного виду порушення діти продовжують потрапляти у дорожньо-транспортні пригоди, а у зимовий період ймовірність потрапляння під колеса зростає у декілька разів.
Саме тому працівники Державтоінспекції у своїх розповідях звертають особливу увагу на те, щоб діти не каталися на санчатах, ковзанах та лижах поблизу доріг, не перебігали проїзну частину дороги у невстановлених місцях. Адже, під час ожеледиці водію різко зупинити автомобіль набагато складніше. Також разом з інспектором діти обговорювали типові ситуації у які вони найчастіше потрапляють.
Тим, хто найкраще відповідав на запитання, був активним «вартові доріг» вручали подарунки, — повідомила прес-служба УДАІ.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору