Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко

Україна і світ 30-чер, 2005, 12:509 prov 1 272
Донька Юлії Тимошенко виходить заміж за англійця
Донька Прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко Євгенія, яка навчається в Лондонській школі економіки, виходить заміж за англійця.
Про це повідомляє інтернет-видання “Обком” з посиланням на достовірні джерела.
Урочиста церемонія призначена на 2 жовтня. Весілля відбудеться спочатку в Лондоні, а потім в Україні, зазначає видання.
Про майбутнього зятя українського прем’єра відомо тільки, що він англієць, старший за Євгенію років на 8-10.

Скоєно замах на заступника голови Черкаської облдержадміністрації
Невідома особа скоїла замах на заступника голови Черкаської обласної державної адміністрації з гуманітарних питань Миколу Овчаренка, важко поранивши його.
Про це повідомив голова Черкаської облдержадміністрації Олександр Черевко.
За словами голови Черкаської облдержадміністрації, невідомий напав на Миколу Овчаренка пізно ввечері в п’ятницю, 24 червня, коли той повертався з роботи і під’їхав до власного будинку.
Черевко сказав, що нападник під’їхав на велосипеді і з відстані 7 метрів вистрілив з обріза в Овчаренка, після чого втік.
Миколу Овчаренка доставили в реанімацію з важким пораненням. Зараз його стан лікарі оцінюють як важкий. Голова Черкаської облдержадміністрації також повідомив, що перед інцидентом в облдержадміністрації відбулася нарада щодо забезпечення правопорядку в області під час святкування Дня Конституції і в майбутні вихідні дні, у якій брали участь заступники голови облдержадміністрації і керівники правоохоронних органів.
Управління Міністерства внутрішніх справ у Черкаській області відпрацьовує версії замаху і проводить пошук нападника.

Блискавка ударила в дитячу туристичну групу
Від удару блискавки загинули два керівники туристичної групи, одну дитину поранено й у важкому стані госпіталізовано. Трагедія сталася на території Волгоградської області (Росія).
Туристична група у складі 20 осіб – двоє дорослих і 18 дітей – здійснювала перехід на байдарках по Волзі. У плавання вони вийшли 24 червня. У понеділок вдень блискавка влучила в байдарку. Загинули керівник тургрупи і його заступник. Дівчинку зі складу групи у важкому стані доставлено до центральної районної лікарні в місті Дубровці.
Всі туристи – жителі Волгоградської області.

Помер перший помічник Медведчука
Помер народний депутат, член СДПУ(о) Ігор Плужніков. Він був одним із головних акціонерів телеканалу “Інтер”, заступником голови партії СДПУ(о) Віктора Медведчука.
Нещодавно Ігор Плужніков перебував за кордоном на лікуванні у Карлових Варах, де його стан різко погіршився.
Хвороба Плужнікова збіглася в часі із чутками про продаж пакета акцій “Інтера”. Свого часу голова СБУ Олександр Турчинов заявив, що Служба безпеки готова порушити кримінальну справу у випадку, якщо лікарі підтвердять, що погіршення здоров’я Плужнікова стало наслідком нетипового отруєння.
В Італії від небувалої спеки загинуло 7 чоловік
На всю територію Італії обрушилася небувала спека. За останніми даними, від неї вже загинуло сім чоловік. Спека розповсюдилася в Італії всюди. Навіть у північній області П’ємонт, столицею якої є Турін, у неділю зареєстровано 38,2 градуса за Цельсієм, а в гірському районі Альто Адідже, де звичайно в цей час буває достатньо прохолодно, температура повітря досягла 37 градусів. У Римі ж цього ж дня було 35 градусів.
Судячи з усього, температура може ще підвищитися. Синоптики і служба національної цивільної оборони попереджають, що наприкінці майбутнього тижня на території Апеннін температура може сягати 40-45 градусів.

Цуценя з шістьма ногами
В Малайзії біля одного з храмів знайшли цуценя з шістьма ногами і двома статевими органами.
Настоятелі храму вирішили взяти цуценя, якого, як вважають, підкинули до храму, під свою опіку. Тим паче, що віруючі вважають, що дивакувата тварина приносить удачу, і тому дали собаці відповідну кличку – Щасливчик.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору