Рівне:

Створення та просування сайтів

НУДИСТИ-ПРИКОЛІСТИ

Особливий погляд 28-вер, 2006, 14:559 prov 5 986
Якось спека виштовхала на берег водоймища у райцентрі сотні людей. Щоправда, не всі з них прагнули лише відпочинку і засмаги. Кілька бравих млинівських козаків вирішили поєднати «красиве і корисне» і залучили до розважального дійства на пекалівському березі водоймища миловидну із пишними тілесними формами представницю слабкої половини людства. Втім, слово «слабкої» у цьому контексті недоречне, бо діва виявила неабияку силу духу і мужності: у присутності трьох представників Адамового племені напнула одежу Єви і у повній красі віддалася в обійми сонця.
У тій ситуації не позаздриш її супутникам, котрим за такого розкладу було вже не до традиційних сцен нудистсьького пляжу. По-перше, особливого досвіду у цій царині не мали, а по-друге, натхненно «созерцали» за звабливими формами подруги і апетитно облизували язики, вгамовуючи пристрасну плоть. Кажуть, в одного із нудистів найбільше загорів якраз язик та ще спина з одного боку.
Та найцікавіше інше. Нудистський квартет на пекалівському березі вгледіли люди, котрі відпочивали на пляжі в райцентрі. Десятків зо два мужчин і жінок періодично зирили на незвичний для нашої місцевості життєвий сюжет. Було зрозуміло, що так званий дикий пляж із жіночими вихилясами на пекалівському березі значно цікавіший від нудного пляжного довкілля поруч. Причому для якісного перегляду нудистських кадрів громада цікавих долучила військовий бінокль. Звісно, дехто не втримався від коментарів, дехто захоплювався сценками провінційних розваг і пропонував зарахувати квартет у нудистську класику. Знайшлися й такі, що засуджували непевну розвагу молодих людей і цнотливо відвертали голови. А чолов’яга літ п’ятдесяти із ріденькою борідкою спересердя плюнув і взявся пливти до протилежного берега. Щоправда, ніхто не зрозумів із якою метою: приєднатися до цікавого квартету чи присоромити його учасників. Однак численного нудистського гурту не вдалося сформувати, бо леді сонячних ванн і терплячі чоловіки зрозуміли, що стали об’єктом споглядання і швиденько зникли.
Остап СВИЩІВСЬКИЙ,
Млинів.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору