Рівне:

Створення та просування сайтів

Чоловіка зарізали за те, що не бажав поступатися ліжком

Кримінал 17-вер, 2009, 10:269 prov 939
Чоловіка зарізали  за те, що не бажав  поступатися ліжком


Теорема любовного трикутника – третій зайвий – спрацювала на Волині. Жертвою залицяльника 34-річної жінки став її співмешканець. Чоловіка позбавили життя ножем у серце лише через те, що не бажав поступатися ліжком. Згодом тіло кинули в бадилля.
Своїх сліз Людмила не соромиться. Каже, дійсно, прихильників у неї було двоє, та по-справжньому кохала тільки Володимира. З ним познайомилася на заробітках і запропонувала жити разом. У село Дубечне парочка переїхала з-під Києва в серпні.
Людмила, співмешканка загиблого: ”Я його сильно любила. Сильно. Хоч він набагато за мене старший. Я його сильно любила”.
Така ідилія дратувала Миколу, колишнього залицяльника молодиці. Він став вчащати до її садиби і систематично скандалити зі своїм суперником. Мирилися по-народному: гуртом сідали до столу й заглядали в чарку. Останнього разу трійця видудлила аж 4 пляшки. Вклалися спати, а на ранок тріо перетворилося на тандем. Володимир віддав Богові душу — його вдарили ножем у серце.
Микола Карпук, заступник керівника Старовижівського РВ міліції: ”Вона в нетверезому стані спала і пояснює, що сам процес вчинення вбивства не бачила. Але Микола їй признався, що вбив чоловіка. Вона бачила того вбитого на місці скоєння злочину, знала, що вбитий лежить на її подвір’ї”.
Логіку того, що сталося далі, не можуть пояснити ні правоохоронці, ні сама Людмила. Замість повідомити про кривавий злочин куди слід, жінка допомогла екс-коханцеві загорнути мертвого співмешканця у ковдру та витягти на вулицю.
Накритий картоплинням труп Володимира пролежав за хатою майже два тижні. Переховувати його убивця та поплічниця узялися тоді, як пішов неприємний запах. Під покровом ночі тіло поклали на підводу і вивезли до найближчої посадки. Та закопати його не судилося.
Поспішаючи до сосняка, зловмисник так розігнав коней, що загубив лопату. Тож довелося кидати напівзотлілі рештки чоловіка просто неба. Менше ніж за добу на них надибали грибники. Про страшну знахідку одразу ж повідомили міліцію.
Доки на місці знахідки працювали експерти, стражі порядку робили подвірні обходи Дубечного. І до кінця дня встановили обійстя, де сталося вбивство. На слід вивів трупний запах.
”Ви якісь для себе пояснення знаходите, хоча б частково винною у інциденті себе вважаєте?“ “Людмила, співмешканка загиблого: — Ні, я не винна геть, навіть капельки не вина”.
Та відповідати перед законом жінці доведеться. Як і головному підозрюваному – 42-річному, хворому на сухоти та алкоголізм, Миколі. Розповідати про обставини, через які пішов на вбивство, він відмовляється. Мовчить і про свої стосунки з дамою серця.
Микола, затриманий: ”А може спитайтеся, чи я спав з нею? Га? Виходить, так. Ну, відстаньте ви від мене, кінець-кінцем! Що ви робите? Якщо я не хочу, нащо мене силою заставляти?”
За ґратами пиякові сидіти принаймні 10 років. Волинська міліція тим часом резюмує: злочини на ґрунті ревнощів почастішали. З початку серпня зафіксовано чотири епізоди, і всі зі смертельними наслідками.
Олександр Стернічук,
Інна Суховерхова,
Волинська область, НТН.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору