Рівне:

Створення та просування сайтів

ЖИВА КУХНЯ

Здоровя 05-лис, 2009, 10:519 prov 2 123
Те, про що ви зараз прочитаєте, може викликати у вас або активну неприязнь, або захоплення і проблиск нової надії. З цілого ряду причин дана інформація не отримала широкого розповсюдження. Практика, з якою ви познайомитесь, дозволить вивести енергетику на якісно новий рівень. Через екстремальність цього способу (що, між іншим, тільки здається на перший погляд), на сьогодні його практикує дуже обмежена кількість осіб. І я попереджаю, що даю цю інформацію не з метою нав’язати свою точку зору, а лише для тих, хто вважатиме її корисною для себе, а чи так це необхідно вам – вирішуйте ви самі.
Отже, розпочнемо по порядку. Головною, якщо не єдиною, причиною дефіциту вільної енергії є прозаїчна зашлакованість організму, що, на додачу до всього, слугує джерелом і першопричиною всіх захворювань. Тіло звичайної людини зберігає в собі частинки відмерлих клітин, білкову і жирову масу – нею засмічено міжклітинний простір і буквально нафаршировано лімфатичні і кровоносні судини. Це сміття заважає нормальному функціонуванню організму – воно перешкоджає нормальному ”спілкуванню” клітин, знижуючи силу електричних сигналів, що передаються між ними.
Такі глобальні проблеми, як надлишкова вага, хвороби, старіння, депресія, песимізм, відсутність життєвої сили зобов’язані своїм походженням жахливому невігластву. Дивно, що при такому високому рівні розвитку інформації люди не знають причини своїх проблем.
А причина елементарна – неправильне харчування. Але сказати так – це нічого не сказати. Всі, напевне, це розуміють, але не усвідомлюють. Тут, як це часто буває, має місце не знання, а обізнаність. Звичний штамп приховує суть знання, залишаючи на поверхні безпідставні домисли. Зазвичай все зводиться до того, що те-то і те-то їсти шкідливо. На цьому, як правило, відомості про здорове харчування вичерпуються. Існує також думка, що можуть врятувати дієти і спеціально розроблені харчові добавки.
Але чи так все складно? Хтось займається дослідженнями, хтось розробляє складні схеми харчування, виробляє складні препарати, взагалі, працює ціла індустрія. Кому це потрібно, здогадуєтесь? Помилок різних – велика кількість, але толку жодного. Навіть суворе вегетаріанство ні до чого не призведе, якщо не знати і не дотримуватись принципів правильного харчування. А принципи ці насправді дуже прості, і розробляли їх не світила науки, а сама природа, з сертифікатом якості від Бога.
По-перше, людина, як випливає з її фізіології – істота плодоїдна. Але навіть не це суть важливо. Головне те, що травлення влаштовано особливим чином: для засвоєння продуктів, необхідно щоб вони надходили окремо, послідовно, не змішуючись один з одним. Якщо це правило порушується, їжа не перетравлюється і починає гнити, засмічуючи і отруюючи весь організм. І, нарешті, продукти, що піддавались тепловій обробці, стають воістину екстремальним навантаженням для організму, оскільки майже все цінне в них знищено. У природі жодна жива істота не готує корм на вогні. Кулінарія з’явилась відносно недавно, а ось травний тракт формувався мільйони років.
Дивна справа: люди належно дотримуються зовнішньої гігієни, а про внутрішню мало хто замислюється. Тим часом всередині тіла звичайної людини знаходиться цілий склад сміття – його не видно, але за вагою набереться кілька (буває, десятків) кілограм. Видільні системи не встигають давати раду відходам, і організм змушений розсовувати весь цей бруд, куди тільки можна. В результаті тіло починає дуже швидко засмічуватись і стає схожим на стару сантехніку, яку ніколи не чистили. Резерви в організму величезні, тому людина інколи примудряється протриматись до семидесяти, а то і більше років. Однак всьому приходить кінець. Вже знаходячись на середині життєвого шляху, людина починає відчувати наслідки зашлакованості: хвороби, надлишкову вагу, кволість, і взагалі, сили вже не ті і все вже не так, як було раніше, в юності.
Але ж можна повернути колишню бадьорість і навіть набути такого здоров’я, якого у вас ніколи не бувало!!! Але для цього потрібно буде перетворити мертву кухню на живу. Що у вас там: плити, каструлі, сковорідки? Якщо ви захочете позбавити своє тіло від сміття, а до вільного часу додати багато годин, які раніше втрачались біля плитки, то скоро всі ці пристосування для убивання продуктів зникнуть з вашої кухні.
Можливо, комусь все це видасться шокуючим. Що ж, ніхто нікого за вуха не тягне. Я всього тільки розкладаю по поличках факти. Чи варта ”жратва”, до якої ви звикли, вашого здоров’я, енергії, життя? Є одне прислів’я, яке зазвичай вимовляють з жалобою: ”Якби молодість знала, якби старість могла”. Так ось, можна добитись того, що залишиться тільки молодість, яка буде і знати, і могти.
Перше, з чого слід розпочати, – прочистити свою ”сантехніку”, особливо печінку. Як це робиться, описано в багатьох книгах. Чому дотримуватись зовнішньої гігієни прийнято, а внутрішньої – ні? Тільки тому, що бруд видно лише зовні? Однак внутрішня гігієна буде підтримуватись самим організмом, якщо перейти на правильне харчування. Робити це слід поступово, в кілька етапів: послідовне харчування, роздільне, відмова від ряду продуктів і, нарешті, сироїдження. Якщо відразу перейти на споживання виключно натуральних продуктів, то можна просто не витримати різких змін, і організму необхідний час, щоб перебудуватись.
Принцип послідовного харчування полягає в тому, щоб їсти не все одночасно, а спочатку один вид продуктів, потім інший тощо. В першу чергу з’їдати те, що швидше засвоюється. Коли їжа проходить через шлунково-кишковий тракт окремими шарами, це набагато полегшує її травлення і зменшує кількість шкідливих відходів. Пити можна тільки за п’ятнадцять хвилин перед їжею або через дві години після їжі. В іншому випадку шлунковий сік розбавляється, і їжа не засвоюється, а просто гниє.
Другий етап, до якого бажано переходити як можна швидше, – це роздільне харчування, що передбачає не тільки послідовне вживання продуктів, але і тільки тих, які один із одним сумісні. Хоча, по правді сказати, несумісні майже всі з них. Час і умови травлення різних продуктів дуже відрізняються, тому, якщо їх змішувати, неминуче виникають ”відходи виробництва”, які, не встигаючи виводитись, відкладаються в організмі у вигляді жиру і шлаків. Єдине, що суміщається майже зі всім, — це свіжа зелень. Тому в ідеалі кількість продуктів, що вживаються за один прийом їжі, повинне бути зведене до мінімуму. Детальніше принципи роздільного харчування викладені в книгах, які не важко знайти.
Цілий ряд продуктів потрібно поступово взагалі виключити зі свого раціону. Це, перш за все, зернові, крупи, вироби з білої муки, дріжджовий хліб, молоко, консерви. Нічого цінного в цих кормах немає. Наприклад, все корисне, що є в зернах, знаходиться в зародку і оболонці. Біла мука вищого ґатунку отримується шляхом очистки зерна пшениці від зародка і оболонки. Таким чином, все цінне видаляється, а лишається лише мертва маса, що складається в основному з крохмалю. Ця безжиттєва частина зерна передбачена природою як будівельний матеріал, свого роду бочка з жиром для зародка. Потім в муку додають штучні вітаміни, хімію тобто. Харчуватись виробами з білої муки вищого ґатунку – це все одно, що придбати в магазині крохмаль і уминати його ложкою за обідом. Печінка засмічується мазутоподібною масою, крохмаль осідає в організмі у вигляді слизу, стінки кишок забиваються нальотом. Зернові до того ж містять дуже погано збалансований білок. Як це не дивно, краще харчуватись м’ясом, ніж кашами і макаронами. А в молоці міститься козеїн, завдяки якому в тварин ростуть роги і копита. Молоко в організмі людини перетворюється в ксерогель – це щось на зразок столярного клею.
Ось такі жахливі описи можна продовжувати ще досить довго. Як же людина примудряється при всьому цьому жити і ще почувати себе більш-менш здоровою? Справа в тому, що вона просто не знає, що таке справжнє здоров’я – не відчувала з самого народження. Тому не потрібно приводити шаблонних виправдань типу ”споконвіку всі так харчувались”, звичайно, якщо ви не хочете мати всі ті ж проблеми, що і у всіх.
У підсумку в раціоні повинні залишитись тільки натуральні продукти: свіжі, морожені або сушені овочі і фрукти, морські водорості, горіхи, зернята, мед, і жодної теплової обробки – все в сирому вигляді. (Тільки не слід називати горіхами арахіс – це боби, причому не дуже корисні). Але різкий перехід від звичних продуктів до сирих овочів і фруктів ні до чого хорошого не призведе. Організму потрібен час, щоб звикнути і перебудуватись. Тому перехід слід робити поступово, зменшуючи в своєму раціоні долю вареної рослинної їжі і збільшуючи частку сирої. Якщо людина все життя харчувалась переважно обробленою їжею, то і мікрофлора у неї пристосована саме до такого раціону. Різкий перехід у принципі можливий, але це для тих, у кого досить міцне здоров’я.
Мікрофлора повністю перебудовується протягом року. До кінця цього терміну в раціоні більше не повинно залишатись жодної обробленої їжі. Як відомо, в продуктах, що піддавались тепловій обробці, не тільки знищуються всі вітаміни і мікроелементи, але й утворюються канцерогенні речовини – яди. Сира ж їжа не засмічує організм, а, навпаки, очищує його. І кухонний посуд, і всі внутрішні органи залишаються ідеально чистими. Різниця — принципова.
Може здатися, що перейти на сироїдження дуже важко. Чим же харчуватись, наприклад, зимою? І дорого, напевно, обійдеться. Насправді не все так страшно. Навпаки, можливостей – маса, і коштувати таке харчування буде дешевше, ніж звичайне. Потрібно тільки розпочати, і ви відкриєте для себе багато таких блюд, про існування яких і не підозрювали. Це цілий незвіданий світ. Тут я наведу лише ті необхідні, що допоможуть минути перехідний період – блюда з пророщеного насіння.
Достатньо велика частина нашого раціону складається з насіння – це злаки, бобові і інші. Насіння складається з напівфабрикатів – законсервованих будівельних матеріалів. В основному це крохмаль, білки і жири. До того ж до складу насіння входять інгібітори – речовини, що запобігають травленню. Природа потурбувалась про те, щоб тварини і птахи переносили їх на великі відстані в непошкодженому вигляді.
Коли насіння проростає, в ньому відбуваються різкі зміни: інгібітори знищуються, крохмаль перетворюється на солодовий цукор, білки – в амінокислоти, а жири – в жирні кислоти. Це ж саме відбувається при травленні в організмі. Виходить, більшу частину роботи в пророщеному насінні вже виконано. Більш того, в ньому синтезуються дуже корисні речовини і мобілізуються резерви, щоб кинути всю енергію на розвиток рослини. Законсервовані і дрімаючі сили насіння оживають і вивільнюють колосальний потенціал для народження нового життя.
Пророщене насіння, що містить багато вітамінів і мінералів, має високі лікувальні і біостимулюючі властивості. Я навіть не можу їх усіх перелічити. Завдяки ним покращується обмін речовин, очищується організм, зміцнюється імунітет, підвищується працездатність і виліковується багато хвороб. Пророщене насіння має все, що турботливо передбачено природою для розвитку нового життя і виживання в агресивному середовищі. Це їжа, що прекрасно збалансована, легко засвоюється і одночасно є ефективними ліками.
В раціон можна включити проростки пшениці, кукурудзи, фасолі, нуту і машу. Технологія приготування досить проста. Зранку насіння замочується у воді. Ввечері засипати в друшляк або сито, промивити і накрити мокрою марлею. Вранці ви побачите живу їжу. Кукурудзу і фасолю (краще брати червону – вона корисніша) потрібно вимочувати добу і пророщувати стільки ж або довше, інколи промиваючи.
Пшеницю і кукурудзу можна їсти в сирому вигляді. Проростки пшениці мають виключно цілющі властивості. Жувати їх потрібно ретельно (хоча б по дві столові ложки в день), але якщо при цьому в роті утворюється гумоподібна субстанція, отже, даний сорт не підходить і потрібно шукати інший. В бобових, на жаль, в сирому вигляді смак не дуже приємний. Доведеться їх кинути в окріп і тільки лише довести воду до кипіння. Маш достатньо просто залити окропом і залишити хвилин на десять.
Ось це і є дивовижна жива кухня, де їжа не вариться а росте. На відміну звичайної кухні, яка вбиває продукти, ця їх, навпаки, оживляє. Можете переконатися самі: блюда з пророщеного насіння з додаванням різних приправ і соусів, набагато смачніші від звичайної їжі. Не кажучи вже про те, що вони у всіх відношеннях набагато більш цінні, ніж, наприклад, ті ж каші, які серед неправильно інформованих людей вважаються корисними.
У пророщеному насінні багато білку, який легко засвоюється, що допоможе організму перейти на харчування рослинною їжею. Нова мікрофлора в подальшому буде не тільки перероблювати сирі продукти, але й служити джерелом білку. Саме таким чином побудоване травлення травоїдних тварин.
Може виникнути питання: а як же їсти в сирому вигляді продукти, які необхідно готувати, наприклад картоплю, кабачки? Тоді зустрічне запитання: а чи потрібно це їсти? Овочі з високим вмістом крохмалю не дають організму нічого, крім порожніх калорій і слизу – ось звідки береться захворювання, що іменується застуда. Фермери, між іншим, для того, щоб виростити більш жирних свиней на продаж, годують їх вареною картоплею. Вони виявили, що так свині товстішають швидше і це стає економічно вигідно. Від сирої ж їжі просто неможливо потовстішати, незалежно від кількості з’їдених калорій.
А щоб не так сумно було розлучатись зі звичними блюдами, можна збільшити в раціоні частку морепродуктів. Всю морську рибу і ракоподібних можна їсти без теплової обробки. Як їх солити – здогадатись не важко. Знову ж, у сирому вигляді, з приправами, все це набагато смачніше. Хоча суворі сироїди не тільки не їдять те, що бігає, стрибає, літає і плаває, але навіть і сіль не вживають.
Свіжі овочі і фрукти, а особливо пророщене насіння, мають виключну очищувальну властивість. Слід відзначити, що по мірі переходу на сиру їжу може виникнути одна або кілька очищувальних криз, під час яких відбувається загострення старих хвороб. Не слід хвилюватися і якось лікувати прояви хвороби. Вони свідчать про те, що організм, нарешті, позбавляється від мотлоху, накопиченого за багато років, і перебудовується на нормальний режим роботи. Єдине, що буде корисним під час кризи, – це голодування на дистильованій (кип’яченій) воді протягом одного або кількох днів.
У принципі, якщо здоров’я не дуже запущене, на стовідсоткове сироїдження можна перейти відразу. В такому випадку очищувальна криза буде проявлятись чіткіше, але у всіх це буває по-різному. Може спостерігатись значне зниження ваги. Це означає, що організм позбавляється від мертвої тканини і відроджується заново. Товсті люди насправді – ходячі скелети. Від неправильного харчування і малорухливого способу життя їх тіло трансформувалось у масу жирових відкладень і шлаків. Живої тканини там майже не залишилось, в основному все це – мертвий вантаж. Ось цей зайвий хлам і викидається. Головне при цьому – не турбуватися. Організм очиститься і прийде в норму. Йому потрібно допомогти. Обов’язково включіть в раціон морські водорості, квітковий пилок і лляну олію, що дозволить протягом перехідного періоду компенсувати тимчасовий дефіцит необхідних речовин. А ще відшукати в інтернеті додаткову інформацію про сироїдження. Її зовсім небагато. Це дійсно незвичайний, але виключно ефективний, можна сказати, елітний шлях відродження заново.
Багатьом це може здатися якщо не лякаючим, то, м’яко кажучи, дуже незвичним. Як правило, людина дуже неохоче розлучається зі своїми старими звичками. Коли неправильний спосіб життя стає загальноприйнятою нормою, прості і очевидні природні принципи починають здаватись протиприродніми. Чим же таким воно відрізняється, це натуральне харчування, щоб заради нього відмовлятись від стількох кулінарних спокус? Чи варте воно того? Можливо, факти, викладені нижче і вам, швидше за все, невідомі, матимуть вирішальний вплив на вашу думку.
Сироїдження – це наука про харчування для людей третього тисячоліття – для цивілізації третьої хвилі. Найбільш відомим пропагандистом сироїдження є Аршавір Тер-Ованесян (Атеров). В його книзі ”Сироїдження, або Новий світ, вільний від хвороб, пороків і ядів”, що видана в Тегерані, представлені основні принципи сироїдження. Атеров після втрати перших двох дітей, що вмерли від хвороб, виростив третю дитину, дочку, виключно на сирій їжі. Вона росла на рідкість здоровою дівчинкою, дуже розвиненою фізично і розумово. Ось що він пише в своїй книзі:
”Дочці вже скоро сім років, але вона ніколи не брала до рота навіть шматочка дегенерованої їжі. Її здоров’я – верх досконалості. Тепер-то я бачу, наскільки легше виховати сотню дітей сироїдів, ніж одну дитину – блюдомана. Ніколи не доводиться турбуватися про такі дитячі захворювання, як простуда і нежить, поноси і запори, або про те, чи достатньо поїла сьогодні дитина чи ні. Моя дівчинка весела, як пташка, і завжди має можливість підійти до столу і взяти те, що їй хочеться з’їсти. Вона грається, співає і танцює весь день без втоми, без сліз і капризів, без плачу і крику, не спричиняючи жодних клопотів оточуючим. Рівно в вісім годин вечора вона йде спати і після того, як кілька хвилин поспіває, закриває очі і спить мертвим сном до шести годин ранку. Ми не можемо пригадати випадку, починаючи з перших місяців її життя, щоб коли-небудь вона прокинулась вночі. Її сон настільки глибокий і міцний, що жоден шум або рух не в силах розбудити її.”
Олександр Чупрун, відомий популяризатор натуропатії, автор книги ”Що таке сироїдження і як стати сироїдом”, ще в молодості через тяжку хронічну хворобу став інвалідом першої групи. Всі випробувані способи лікування не принесли результату. Після переходу на харчування сирою рослинною їжею, він став абсолютно здоровою людиною. О. Чупрун запропонував несподівану, але вражаюче очевидну трактовку проблеми імунітету.
Суть її в тому, що організм навмисне відключає імунітет під час інфекційного захворювання. Відомо, що людина захворює, як правило, коли її організм ослаблений, перевантажений шлаками, відчуває нестачу вітамінів і інших життєво важливих речовин. Було помічено, що якщо в такому стані людина підхоплює будь-яку інфекцію, у неї знижується вироблення інтерферону – захисні сили як би навмисне відключаються, дозволяючи хворобі розвиватися. Виявляється, мікроорганізми, що викликали захворювання, харчуються шлаками, які ”система каналізації” не встигає виводити через неадекватне харчування. Тому організму нічого не залишається, як дозволити мікробам розмножуватися. Коли вони хоча б частково виконують свою очищувальну місію, імунітет відновлюється і хвороба зникає.
”У принципі, – пише О. Чупрун, – ми повинні благословляти мікробні і вірусні захворювання – вони представляють собою типові лікувальні кризи: таким чином організм самовиліковується від головної біди – засмічення шлаками внутрішнього середовища, і без будь-яких медикаментів. Але при цьому потрібно використовувати ці кризи єдино правильним чином: взявши за звичку повне голодування в таких випадках протягом всього лише кількох днів, до стихання гострих явищ. Це буде найкращою допомогою природнім силам організму, що зайнявся самолікуванням за допомого мікробів і вірусів. Коли-небудь цивілізований світ навчиться цьому так само, як використанню мила і зубної щітки. Однак слід вважати, не так вже й швидко: наука розвивається, а невігластво росте…”
Звідси випливає висновок: навіщо ж доводити організм до такого стану, коли йому стає байдуже, хто і яким чином його очистить? Чи не краще підтримувати початкову чистоту? Практика підтверджує: ті, хто займається сироїдженням, НЕ ХВОРІЮТЬ ВЗАГАЛІ !!!
Безперечним залишається один фундаментальний принцип: живий організм повинен отримувати живу їжу. Значення цього принципу вперше відзначив доктор Френк Поттенджер, який ще на початку 20-го століття провів один докладний експеримент. Протягом десяти років він годував дев’ятсот кішок сирими продуктами, і всі вони зберігали хороше здоров’я і витривалість. Друга група кішок отримувала варену їжу, в результаті чого у тварин розвинулись всі людські хвороби: пневмонія, параліч, випадіння зубів, кволість, нервозність і так далі, тобто постраждали практично всі системи організму. Котенята в першому поколінні народилися слабкими і хворими, в другому – було багато мертвонароджених, а в наступному поколінні кішки стали страждати на безпліддя.
Доктор Едвард Хоуел, один із основоположників системи природного оздоровлення, прийшов до висновку, що головним компонентом, що відрізняє сиру їжу від тієї, що пройшла кулінарну обробку, є ферменти (ензіми). Він встановив, що ці ”одиниці вимірювання життєвої енергії” руйнуються при температурі вище 50° С.
Чому ж він дав їм таке високе звання – ”одиниці вимірювання життєвої енергії”?
Ферменти – це речовини, які роблять життя можливим. Вони необхідні в будь-якій хімічній реакції, що протікає в нашому організмі. Без ферментів взагалі не було б жодної активної діяльності в живому тілі. Це ”робочі”, які вибудовують організм подібно до того, як будівельники зводять будинки. Поживні речовини, вітаміни, мікроелементи є лише будівельним матеріалом. Весь рух на ”будівництві” забезпечують саме ферменти. Причому вони слугують не тільки інертними каталізаторами, що прискорюють хімічні реакції. Як виявилось, у процесі своєї дії ферменти дають певне випромінення, чого не скажеш про каталізатори. Ферменти складаються з білкових транспортувальників, заряджених енергією, як в електричній батарейці.
Звідки організм бере ферменти? Видно, ми успадковуємо певний ферментний потенціал при народженні. Цей обмежений запас енергії розрахований на все життя. Це все одно, що отримати певний стартовий капітал. Якщо його тільки витрачати, приходить банкрутство. Так само, чим швидше ви витратите енергію ферментів, тим швидше виснажиться життєва сила. Коли ви досягаєте такого моменту, коли ваш організм більше не здатен виробляти ферменти, життя закінчується. Батарейка сідає.
Вживаючи їжу, що піддавалась тепловій обробці, люди безпечно витрачають свій обмежений запас ферментів. Як вважає доктор Едвард Хоуел, це є однією з основних причин всіх хвороб, передчасного старіння і ранньої смерті. Сирі ж продукти містять власні ферменти, які дозволяють здійснювати аутоліз – їжа засвоюється легко, тому що головним чином вариться сама у власному соку. Але якщо ви їсте приготовану їжу, позбавлену ферментів, організм змушений відволікати свої резерви для її перетравлення. Ось це і веде до зменшення і так обмеженого ферментного потенціалу.
Уявіть, що ви вирішили зробити у своєму домі капітальний ремонт. Є два варіанти розвитку подій. У першому випадку вам завезли необхідні матеріали, склали все в купу і поїхали. Вам довелось самим братися за справу і витратити дуже багато сил і часу, щоб виконати всю цю важку роботу. У другому випадку разом із матеріалами приїхали будівельники і самі все зробили, а ви в цей час відпочивали і займались собою.
Саме така різниця існує між харчуванням обробленою і сирою їжею. Коли людина вживає варені продукти, всі життєві сили кидаються на цю трудомістку справу. Ферменти, ці ”робітники”, які повинні бути зайняті своїми прямими обов’язками – очищенням і відновленням живих тканин – змушені все залишити і виконувати невластиву їм роботу. Їм більше ніколи займатися організмом, і той приходить у запустіння.
Ви можете уявити собі таку ситуацію, коли люди раптово перестали ходити і сидіти спокійно, а почали рухатись як шалені, незважаючи на страшну втому? Саме так розрізняються режими роботи організму сироїда і ”звичайної” людини: одна спокійно прогулюється, а інша біжить вічний марафон, поки не впаде в безсиллі. Після всього сказаного більше не залишається сумнівів у тому, що харчування приготованою їжею завдає колосальної шкоди організму. Ну, а переваги, які отримує людина в результаті переходу на сироїдження, найкраще сформулював один із послідовників натурального харчування Микола Курдюмов. Ось що він пише.
”1. Неможливо захворіти запаленнями, застудами. Грип проходить практично непомітно. Вимикається і щезає практично вся психосоматика (розлади органів, хвороби суглобів, болі – адже всі органи вичищаються і омолоджуються). Імунітет піднімається від штучного мінімуму до природної норми: можна три години лежати в снігу або танцювати в одних плавках при -18° С, і нічого не відбувається. І все це – без спеціального загартування!
2. Чутливість до шкідливих речовин найвища, реакція на них сильна, навіть хвороблива, але при цьому тіло потужно і швидко виводить їх з себе, відриває, знешкоджує, і наслідків отруєнь практично не буває.”
Підготував Андрій ТУТУКА.
(За матеріалами книги
В.Зеланда “Трансерфінг реальності”).
Продовження читайте в наступному номері.

Варто прочитати
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору