Рівне:

Створення та просування сайтів

Юрій Костенко відвідав Рівненщину

Рівненська область 22-гру, 2009, 10:319 Lobanovskiy 875
19 грудня, у День Святого Миколая, на Рівненщині перебував кандидат на посаду Президента України Юрій Костенко. Лідер Української Народної Партії у першу чергу відвідав вихованців Рівненського спеціального дошкільного дитячого будинку. Дотримуючись гасла „Купуй українське”, представники УНП подарувати вихованцям дитбудинку іграшки виключно українського виробництва, виготовлені на фабриках Черкас, Чернігова та Луцька.
Про це повідомляє Олександр Джигирей.


Перебуваючи на Рівненщині, Костенко також зустрівся з мешканцями села Корнин Рівненського району та працівниками фермерського господарства ім.Т.Шевченка в с. Копитків Здолбунівського району. „Стимулювання вітчизняного виробника – це, в першу чергу, розвиток економіки України. Відповідно – і підвищення рівня життя самих українців”, – сказав Юрій Костенко.
“Наша політична стратегія – формування такої економічної політики, за якою життя в Україні стає економічно вигідним, а відтак – українці можуть користуватися здебільшого українським виробами, українськими продуктами харчування і всім тим, що може створити гарне українське життя”, – підсумував Костенко.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору