Рівне:

Створення та просування сайтів

Рівненщина спортивна

Спорт 20-травня, 2010, 09:499 prov 1 177
Рівненщина спортивна


Баскетболістки БК „Сузір’я-НУВГП” стали бронзовими призерками чемпіонату України з баскетболу у вищій лізі. Це стало відомо після завершення заключного туру, який відбувся у Києві.
***
Не вдалося рівненській „Регіні-МЕГУ” здобути путівку у суперлігу. У третьому матчі за право підвищенні приписки проти луцької команди „Волинь-Університет-ОДЮСШ” підопічні Валерія Слєпцова поступилися — 0:3.
***
Безкомпромісним має бути нинішній чемпіонат області з футболу у першій лізі. Доказом цього є результати третього туру — жодного з відривом більше, ніж два м’ячі: „Сокіл” — „Славія” — 0:1 (юнаки 1:2), „ОДЕК” — „Гоща-АМАКО” — 1:0 (2:0), „Случ” — „Волинь-Цемент” — 1:0 (0:1), „Енергія” — „Хімік” — 1:2 (1:2), „Маяк” — „Ізотоп-РАЕС” — 1:0 (3:0). Без поразок йдуть оржівський „ОДЕК” та сарненський „Маяк” — в обох по дев’ять очок.
***
У другій лізі третій тур завершився вчора матчем „РОКО-Городок” — „Водник”. Господарі поки що йдуть без поразок — шість очок після двох матчів. Лідирує у групі „МлинКов” — сім пунктів після трьох ігор. Результати ігор: „Авангард” — „Полісся” — 3:0, ФК ”Смига” — „Фіалка” — 1:0, „Горинь” — „МлинКов” — 1:0, „Сокіл” — „Горизонт” — 2:1.
***
Минулого тижня відбулися поєдинки 1/8 фіналу Кубка області. В них були зафіксовані такі результати: „Славія” — „Енергія” — 1:0, „Маяк” — „РОКО-Городок” — 3:2, „Сокіл” — „Случ” — 2:4, „Фіалка” — „Гоща-АМАКО” — 0:3, „Горинь” — ФК „Смига” — 2:3, „Волинь-Цемент” — „МлинКов” — 5:1, „Горизонт” — „Ізотоп-РАЕС” — 0:3. „ОДЕК” через участь в аматорській футбольній лізі проведе свій матч з „Хіміком” 26 травня. Тим часом відбулося жеребкування 1/4 фіналу. Згідно з ним були сформовані пари: „Маяк” — „Ізотоп-РАЕС”, „ФК „Смига” — „Славія”, „Гоща-АМАКО” — „Случ”. Матчі пройдуть 26 травня. Невизначено терміну проведення гри переможця пари „”ОДЕК” — „Хімік” та „Волинь-Цемента”.
***
Невдало стартував в чемпіонаті України серед аматорських команд оржівський „ОДЕК”. На виїзді він поступився тернопільському „Топільче” — 0:5. Вчора „ОДЕК” зіграв другий матч змагань. Вдома оржівці приймали ФК „Тернопіль”. У групі 1 п’ять команд („ОДЕК”, ФК „Тернопіль”, „Топільче”, „Верест-ІНАПІК” (Дунаївці) та „Звягель-750” (Новоград-Волинський)). До фінальної частини виходять команди, які посядуть перше та друге місця.
***
Другу перемогу здобув РК „Рівне” у чемпіонаті України з регбі у вищій лізі Західна зона. Вдома рівняни здолали РК „Тернопіль” — 24:3 (0:3) і додали бонусне турнірне очко за чотири спроби в одній грі. У турнірній таблиці лідирує РК „Рівне” — 9 очок після трьох ігор. На одне менше у РК „Роланд” (Івано-Франківськ) і гра у запасі. Саме ці команди зустрінуться 23 травня в Івано-Франківську. 5 червня РК ”Рівне” прийматиме їх вдома. В іншому матчі РК „Роланд” був сильнішим за львівський „Сокіл-Верховину” — 10:6.
***
Підтримали почин своїх старших товаришів і наші п’ятнатцятирічні регбісти. В неділю Рівне приймало відбірковий зональний турнір до фінальної частини чемпіонату України з класичного регбі серед юнаків 1995 року народження. Учасниками турніру стали команди Рівного (вихованці тренерів ДЮСШ-4 Володимира Радчика та Юрія Ковалюка), Львова, Шепетівки та Кременця. Дві кращі команди потраплять до фінального етапу чемпіонату України, який запланований на осінь.
Окрасою турніру стала фінальна зустріч між командами, котрі й потрапили до фіналу чемпіонату — Рівного та Львова, де виграли господарі — 22:0.
***
У Миколаєві відбувся чемпіонат України з плавання серед спортсменів з вадами зору та порушеннями опорно-рухового апарату. Від Рівненської області взяли участь сім спортсменів — один з вадами зору та шість — з порушеннями опорно-рухового апарату. У підсумку наші плавці здобули таку кількість нагород: золоті — Ярина Матло (2 медалі), Катерина Мамчур (2), Денис Андреєчкін (2), Михайло Мізерний (1); срібні — Катерина Мамчур (3), Володар Макарчук (3), Денис Андреєчкін (3), Ярина Матло (1); бронзові — Михайло Мізерний (4), Денис Андреєчкін (1).
Даний чемпіонат України був відбірним до чемпіонату світу на який за рейтингом потрапляє Ярина Матло (бронзова призерка Паралімпійських ігор 2008 року в Китаї).
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору