Рівне:

Створення та просування сайтів

Коротко про криміногенну обстановку в Рівненській області

Рівненська область 07-лют, 2011, 14:249 prov 1 024
4 лютого
– 16-річний житель с. Великий Олексин Рівненського району повідомив правоохоронців про те, що на початку липня 2010 року в районі озера «Басівкут», що в Рівному, він у свого знайомого Дмитра викрав мобільний телефон марки «Самсунг» та 150 гривень. Окрім цього, в червні 2009 року з кіоску, що знаходиться на території рівненського автовокзалу, він викрав близько 20 карток поповнення рахунку мобільного зв’язку та гроші в сумі 600 грн. Проводиться перевірка.
– 28-річний рівнянин Михайло повідомив працівникам міліції, що в 2010 році він, шляхом віджиму вхідних дверей з трьох квартир Рівного викрав золоті вироби, два фотоапарата і гроші в сумі 800 гривень. По даному факту проводиться перевірка. Михайло на даний час арештований та знаходиться в слідчому ізоляторі Рівного.
– У с. Мирне Костопільського району в 30-річного Андрія міліціонери виявили та вилучили пістолет кустарного виробництва, споряджений патроном калібру 5,6 мм. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ. Андрій знаходиться в IТТ Костопiльського РВ.
– У жительки с. Щекічин Гощанського району 40-річної Надії з незамкненого житлового будинку її колишній чоловік 46-річний Юрій викрав гроші в сумі 18000 гривень та 500 доларів США. Проводиться перевірка.
– В чергову частину Рівненського МВ надійшли матеріали для з’ясування усіх обставин директора одного з рівненських товариств з приводу того, що влітку 2008 року 32-річний Павло, житель Хмельницького, під приводом закупівлі оргтехніки заволодів грошима хмельницького підприємця Павла на загальну суму 100000 гривень.
– У Катеринівській ВК №46 під час огляду рекомендованого листа, адресованого 28-річному засудженому Петру від жительки Вінниці Ліни, працівники колонії в пакетиках чаю виявили та вилучили 10 грамів подрібненої речовини рослинного походження зеленого кольору, зовні схожої на марихуану. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ.


5 лютого
– До чергової частини Рівненського МВ по телефону надійшло повідомлення 66-річної Галини, жительки Рівного, секретаря «Рівненської обласної організації комуністичної партії України» про те, що в приміщенні «Рівненської обласної організації комуністичної партії України» по вул. Драгоманова невідомі особи, з хуліганських мотивів, пошкодили вивіску з написом «Рівненська обласна організація комуністичної партії України» та 2 віконних скла. Збиток встановлюється.
– На вул. Київська в м. Рівне під час несення служби по ОГП, припиняючи порушення громадського порядку 22-річний рівнянин Сергій вчинив фізичний опір інспектору РПС Рівненського МВ 26-річному Володимиру та пошкодив його формений одяг. Проводиться перевірка.
– У підсобному приміщенні господарства жителя с. Бутове Зарічненського району 54-річного Григорія працівники міліції виявили та вилучили обріз мисливської одноствольної рушниці невстановленого зразка, що належить йому. Обріз направлено на дослідження в НДЕКЦ.
– У місті Здолбунів на вул. Мазепи правоохоронці затримали місцеву 36-річну Олену, в якої виявили та вилучили 34 грамів подрібненої речовини зеленого кольору, зовні схожу на марихуану. Вилучене направлено на дослідження в НДЕКЦ.
– Із нежилого будинку в с. Масевичі Рокитнівського району, який належить 45-річній Ніні, невідома особа викрала 1100 гривень та два золотих ювелірних вироби. Сума загальної шкоди наразі встановлюється.


6 лютого

– У 23-річного рівнянина Ігоря в кінці вересня минулого року його знайомий, місцевий житель, 27-річний Віктор, під приводом позики, заволодів його грошима в сумі 1100 доларів США. Проводиться перевірка.
– Житель с.Бугаївка Радивилівського району, 33-річний Олександр, вимагав у 28-річної Валентини, жительки с.Опарипси Радивилівського району, 3000 гривень. Проводиться перевірка.
– У 36-річної рівнянки Вікторії невідомі особи з її торгівельного кіоску на ринку "Ювілейний", зірвавши замок, викрали понад 3000 гривень.
– У жительки с.Зелене Дубенського району, 45-річної Лесі, біля автовокзалу по вул.Забрама в м.Дубно невідома особа, під приводом позики, заволоділа її грошима. Збиток встановлюється.


Про це Провінційці повідомили з ВЗГ УМВС України в Рівненській області
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору