Рівне:

Створення та просування сайтів

З народного джерела

Актуально 05-кві, 2007, 17:319 prov 1 460
Конкурс
Так називався Всеукраїнський конкурс молодих виконавців української народної музики, що проходив на сцені Інституту мистецтв РДГУ. Він зібрав понад 70 учасників із 16 областей України та гостей із Польщі й Білорусі.

У рамках цього свята відбулися творча зустріч із відомим виконавцем традиційної народної музики Михайлом Тимофіївим з Івано-Франківська та науково-практичний семінар кандидата мистецтвознавства Євгена Єфремова з Національної музичної академії імені Петра Чайковського, який є незмінним головою журі конкурсу.

Гран-прі конкурсу вибороли Уляна та Олена Балан з Луцька, їхній земляк Тарас Ольховий.

Порадували слухачів і господарі сцени, які виступили з творчим звітом. Колектив музично-педагогічного факультету Інституту мистецтв, очолюваний заслуженим працівником культури України, професором і композитором Миколою Корейчуком, в особах лауреата всеукраїнських конкурсів Сергія Меліченка, ансамблю «Медіатор», академічного хору «Покрова», бандуристок Наталії та Ірини Євтушок, лауреатів міжнародних конкурсів Максима Федорова та Юлії Тимочко, номінанта конкурсу «Гордість міста» співака Павла Дуки, Дарини Колесової, Зоряни Юхимчук, Галини Студинської, хорової капекли факультету показав слухачам високу красу мелодії і слова.

Максим БОГДАНІВСЬКИЙ
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору