Рівне:

Створення та просування сайтів

НА ГАЧОК СПЕЦПІДРОЗДІЛІВ БОЗ ВКОТРЕ ПОПАВСЯ КЕРІВНИК ПІДПРИЄМСТВА

Житомирська область 24-вер, 2012, 13:579 prov 1 030
На Житомирщині працівники Управління по боротьбі з організованою злочинністю викрили директора одного з товариств з обмеженою відповідальністю, котрий зловживаючи своїм службовим становищем, привласнив більше 120 тисяч гривень.
В ході проведення відповідних заходів убозівці з’ясували, що керівник установи для отримання незаконних надприбутків уклав договір купівлі-продажу устаткування з іншим підприємством.
За умовами договору директор повинен був доставити покупцю обладнання, а останній натомість перерахувати на рахунок продавця обговорену суму, 122 тисячі гривень.
Однак зловмисник, отримавши бажані кошти, навіть не мав наміру виконувати умови укладеного договору.
Стосовно зловмисника слідчим управлінням УМВС України в Житомирській області порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину передбаченого ч. 4 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним зловживаючи службовим становищем, вчинене у великих розмірах).
Наразі, за зловживання своїм службовим становищем з метою незаконного збагачення, колишньому керівнику загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.
Прес-служба ГУБОЗ МВС України.
Схожі новини
Сайт безкоштовних оголошень Сайт безкоштовних оголошень Пакети з логотипом

Соц. мережі
Вгору